UPDATE: Actie bedrukking reclameborden bij Roda’46


Stand van zaken per 10-12-2020

 

           Laatste mogelijkheid om op een reclamebord te komen    

 

Beste Roda vrienden,

 

We zijn nu ruim 6 weken bezig met deze actie. Er hebben zich inmiddels 179 mensen aangemeld. We hebben echter 1500 leden met daarbij ook nog ouders die supporter van Roda’46 zijn. Zoals bekend loopt Roda'46 heel wat inkomsten mis door het in niet open kunnen zijn van de kantine. Dit zijn inkomsten die jaarlijks naast sponsorgelden en contributiegelden voor een derde bijdragen aan de begrote inkomsten. Iedereen hoopt dat dat vanaf half januari wel weer kan maar in 5 maanden kunnen we niet goedmaken wat we daarvoor aan inkomsten gemist hebben. Ook kunnen verschillende activiteiten zoals toernooien nu geen doorgang vinden. Dat is voor iedereen vervelend. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk door alle afdelingen bezuinigd en krijgen we ook wel wat geld van de overheid en gemeente. Maar dat is niet genoeg.

Als AB en commissies hebben we daarom besloten om via een aantal kleine en grote acties geld te gaan genereren om als Roda'46  deze corona-periode te overleven.

Wij beseffen dat het voor een ieder van jullie geen makkelijke tijd is en zijn ook heel blij dat bijna iedereen gewoon lid van Roda’46 gebleven is maar toch.........

 

WAT IS DE BEDOELING?

Een reclamebord van 3 meter bij 36,5 cm bedrukken met namen van mensen die Roda'46 een steuntje in de rug willen en kunnen geven.

Hierbij denk ik aan (oud)voetballers, NSL, 35+ , partners, kinderen, kleinkinderen , opa's en oma's, vrienden en .....

Tegen betaling van 10 euro kun je je naam (  voornaam, eerste letter voorvoegsel en eerste letter  achternaam) op zo'n bord laten zetten.  Er kunnen ongeveer 300 namen op 1 bord.  ( letterhoogte 13 mm). Dit bord wordt geplaatst langs veld 1.

Per bord kunnen we zo ruim 2200 netto genereren voor Roda'46.

 

Per 1-1-2021 stopt deze aktie, dus doe nog even mee voor een tientje! Je kunt ook een teamnaam erop zetten. Bijna alles is mogelijk. Overleg wel even van tevoren.

Leeftijd maakt niet uit. Hoe leuk is het niet om straks als er weer gevoetbald wordt je naam op een reclamebord te kunnen zien? Doe dus mee………. Alvast bedankt.

 

WAT MOET JE DOEN OM MEE TE DOEN?

Ondergetekende een mail sturen ( roda46zondaghm@gmail.com)  met vermelding van de namen en het daarbij behorende bedrag overmaken naar  Rabo rekening

NL61RABO0134759699 tnv Roda'46 afdeling zondag o.v.v. bordnamen en je naam.

 

Hans van Mourik

Zondagcommissie Roda’46  namens AB/commissies