Verslag Extra Algemene Ledenvergadering


In een drukbezette kantine opende Algemeen Voorzitter Onno Schneiders iets na 20:00 de extra ledenvergadering. Op het programma deze avond drie zaken: de terugkoppeling naar aanleiding van de strategiesessies onder leiding van NOC/NSF, de verbouwing van de kantine en een nieuwe vorm van sponsoring: crowdfunding.

Na de opening was het eerst de beurt aan Lutger Brenninkmeijer van NOC/NSF. Hij deelde tijdens zijn presentatie de bevindingen van de bijeenkomsten die vanaf februari hebben plaatsgevonden. Lutger begon daarbij met de uitkomsten van de ledenenquête om vervolgens via de beschrijving van het RODA’46 DNA te eindigen met de vijf pilaren waar we als vereniging mee aan de slag moeten gaan:

alv pilaren.png

Eén voor één werden daarna deze pilaren vervolgens toegelicht met daarbij ook de uitdrukkelijke vraag richting de aanwezigen om over de verdere uitvoering mee te denken. En liever nog, om mee te DOEN en de ambities op deze vlakken invulling te geven. Want het mag duidelijk zijn: we kunnen met z’n allen heel veel willen, we moeten het ook echt met z’n allen samen gaan doen! Dus, vind je het leuk om meet te denken over deze onderwerpen, meld je aan bij voorzitter@roda46.nl.

AFAS Software investeert in nieuwbouw kantine

Bij het onderwerp ‘Accommodatie’ liet de voorzitter het nieuwe ontwerp van de kantine zien. En het daarbij horende kostenplaatje inclusief het achterstallig onderhoud. In totaal een bedrag van 189.000 euro. Een bedrag wat RODA’46 niet zelf kan dragen, ondanks dat de vereniging er financieel goed voor staat.

Fantastisch nieuws volgde: het oer-Leusdense familiebedrijf AFAS Software zal de komende jaren investeren in het nieuwe clubhuis waarmee een zeer aanzienlijk deel van begroting afgedekt wordt. Het plan werd (uiteraard) met meerderheid van stemmen aangenomen. Meer hierover volgt snel!

20180523_201018.jpg