Roda-dames verGoyen diverse kansen

Roda'46 vr 1 - 't Goy vr 2   2-3

Vandaag een thuiswedstrijd die trainer Struijk het nodige gepuzzel bezorgde. Maar liefst 16 speelsters stonden te trappelen om te mogen spelen. Voor de wedstrijd begon werd de teamfoto door Frits van Ginneken genomen samen met sponsoren Mike en Nadine Veeneman van Restaurant de Buurman en Alessandro Sciortino van De Korf / Bar Grill Monet
Pupil van de week Chanelle had hierdoor de mazzel dat we nog even een extra foto met haar erbij hebben gemaakt.

De wedstrijd begon Roda voortvarend, want in de 4e minuut mocht Mirjam aanleggen van 11 meter nadat Nikol was neergehaald.
Het leek een heerlijk moment te zijn om door te zetten, maar 10 minuten later kreeg 't Goy ook een pingel. Deze werd heerlijk gepakt door Sandra, maar was wel een kantelpunt.

't Goy nam steeds meer initiatief en kwam in de 25e minuut toch op 1-1. Roda raakte het spoor bijster en kreeg voor rust nog twee afstandsschoten om de oren en gingen op die manier met een 1-3 achterstand rusten.

Na rust tapte Roda wel uit een ander vaatje. Helaas bleek Mirjam haar vizier niet bepaald op scherp te hebben. Het was fijn om te zien dat de ploeg de mouwen opstroopte en de kleinste van het veld, Chelsea, voorop ging in de strijd.

In de 80e minuut gingen we 1 op 1 spelen en met 4 voorhoedespeelsters. Al snel was daar de aansluitingstreffer.
Vlak erna een prachtige vrije trap van Tamara Glas die maar nipt door de keepster op de lat getikt kon worden.

Nadat de scheids afblies was er een grote teleurstelling. De ploeg kon niet brengen wat we de vorige pot wel hadden gebracht. Gelukkig konden de sponsoren de dames opvrolijken met een mooie geste: een avondje met het team op teambuilding bij de sponsoren. We zijn als groep bijzonder blij en trots met deze sponsoren!