De Win-Win Samenwerking met Vouwwagenzaak Amersfoort en het Roda'46 dames en meisjes voetbal.


De Win-Win Samenwerking met Vouwwagenzaak Amersfoort en het Roda'46 dames en meisjes voetbal.

 Het laatste deel van het voetbalseizoen 2023/2024 is weer bijna inzicht dus en mooi moment om even de balans op te maken. Afgelopen jaar heeft het dames en meisjes voetbal bij Roda'46 een indrukwekkende groei doorgemaakt, zowel in populariteit als in professionaliteit. Om deze lijn door te trekken is een essentieel onderdeel van deze groei de ondersteuning van een sponsor.

 Wij zijn dan ook heel erg blij dat Vouwwagenzaak uit Amersfoort voor aankomend seizoen een overeenkomst heeft afgesloten met ons om 3 jaar lang alle dames- en meisjes teams te voorzien van een wedstrijdshirt met broekje en per team een kledingtas. Vouwwagenzaak Amersfoort is geen onbekende sponsor bij Roda'46 want naast deze nieuwe overeenkomst voor de dames en meisje zijn ze ook al jaren sponsor van een reclamebord op het hoofdveld, kleedkamer en andere voetbalteams bij Roda'46.

 Sponsorkleding zorgt ervoor dat teams er uniform en professioneel uitzien. Dit verhoogt niet alleen de teamgeest en de moraal, maar ook de uitstraling van de club tijdens wedstrijden en evenementen. Een gestroomlijnde, uniforme look draagt bij aan een sterkere identiteit en herkenbaarheid van het team, zowel op als buiten het veld. Voor Vouwwagenzaak Amersfoort biedt het ondersteunen van dames en meisjes voetbalteams een uitstekende kans op exposure. Elke keer dat het team het veld betreedt, krijgt het merk van de sponsor zichtbaarheid. Dit geldt niet alleen tijdens wedstrijden, maar ook tijdens trainingen, toernooien en andere evenementen. Bovendien draagt de sponsor bij aan een positieve merkassociatie door betrokkenheid bij sport en community-ontwikkeling.

 Bedrijven die teams sponsoren, genieten van de verhoogde merkzichtbaarheid en de mogelijkheid om een loyale klantenbasis op te bouwen binnen de gemeenschap. Bovendien kan sponsoring deel uitmaken van hun maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) strategie, wat een positieve invloed heeft op het imago van het bedrijf. Het ondersteunen van lokaal dames en meisjes voetbal kan ook helpen bij het promoten van gendergelijkheid en empowerment, wat steeds belangrijker wordt in de huidige bedrijfswereld

 De sponsor, dames en meisjes commissies hebben afgelopen week samen met Laurens en Sabine van Vouwwagenzaak Amersfoort de voetbalkleding uitgereikt aan de voetbalteams. Vouwwagenzaak Amersfoort, Laurens en Sabine nogmaals bedankt namens Roda’46 alle ouders, meiden, dames, begeleiders van de voetbalteams dat jullie deze bijdrage wil leveren aan de groei, professionaliteit en het verder uitbouwen van de dames en meisjesafdeling binnen Roda'46 te Leusden

 Roda’46

Damescommissie Ellen de Leeuw

Meisjes-jeugdcommissie Paul Witsenburg

Sponsorcommissie Dennis van den Brink,