16 mei: Sponsoravond met John van Zweden


HET BIJZONDERE VERHAAL VAN JOHN VAN ZWEDEN: BEHANGKONING IN DE PREMIER LEAGUE

Op woensdag 16 mei hebben we bij Roda ’46 een bijzondere gast. Niemand minder dan John van Zweden is te gast om onze sponsors toe te spreken. Hij vertelt ons zijn verhaal van de Haagse volksjongen die als supporter van Swansea City opklom tot mede-eigenaar van de club. Openhartig vertelt John over zijn eerste bezoek aan Swansea en neemt ons mee vanuit de krochten van de Engelse vierde klasse naar de top van de Premier League.

De presentatie van John begint om 20:00 en zal ongeveer een uur duren. Daarna is er natuurlijk de gelegenheid om vragen te stellen en na te praten. De kantine zal rond 22:30 sluiten.

Ben je al sponsor van Roda ’46 en wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je nu aan: s.seton.sponsorcommissie@roda46.nl

Ben je nog geen sponsor, maar zou je dat wellicht wel willen? Ook dan ben je van harte welkom, dus meld je gelijk aan!

Haagse kijk

Naast het mede-eigenaarschap van Swansea City heeft John van Zweden op zijn 20ste de verf- en behangwinkel van zijn vader overgenomen en uitgebouwd tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als 'de behangkoning'.

Met zijn nuchtere Haagse kijk spreekt hij over wat er komt kijken bij het runnen van een voetbalclub en over zijn liefde voor de stad Den Haag. Daarnaast behandelt John onderwerpen als leiderschap, hoe om te gaan met stress en deelt hij zijn ervaringen met het managen van meerdere ondernemingen.

Het belooft een uitermate interessante en gezellige avond te worden, dus meld je snel aan voor dit bijzondere evenement!

Namens de Sponsorcommissie
Arnold Janssen