Balsponsor bij Roda'46 JO19.1: Perfect lunch


Perfect Lunch is komende zaterdag balsponsor bij de wedstrijd Roda'46 JO19.1 - DEM JO19.1. De ontmoeting wordt gespeeld op het Burgemeester Buiningpark te Leusden en begint om 15 uur

Perfect lunch: kwaliteit en flexibiliteit

Perfect Lunch, gelegen in het Sports Business Center, verzorgt heerlijke lunches, maar ook catering, bedrijfsborrels, afscheidsfeestjes en meer. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. De lunchroom ligt pal na de entree van het SBC, aan de Plesmanstraat in Leusden.
De kracht van Perfect Lunch zit in zowel kwaliteit als flexibiliteit. Geniet van ovenverse broodjes, zelfgemaakte hapjes en heerlijke lunchgerechten in onze sfeervolle lunchroom, neem het mee of laat het door ons bezorgen. Ons motto? Niets is onmogelijk! Of het nu gaat om een aangeklede borrel bij u op de zaak, een bedrijfsfeestje bij ons of een compleet verzorgde barbecue op een locatie naar keuze: Perfect Lunch maakt het mogelijk, én onvergetelijk...

PerfectLunch1.jpg

 

Topkwaliteit, eenvoudig besteld

U kunt tevens bij Perfect Lunch terecht voor bezorgservice. Wij bezorgen gratis in heel Leusden (buiten Leusden rekenen we slechts bezorgkosten bij bestellingen onder de € 25,00). U kunt eenvoudig online bestellen en kiezen uit een ruim assortiment luxe broodjes en diverse warme gerechten.
Het maakt voor ons niet uit of we een borrel bij u op de zaak tot in de puntjes verzorgen of dat u met een klein of groot gezelschap bij ons komt. We verassen u graag met verse, veelal zelfgemaakte hapjes, en alle drank naar keuze. Informeer gerust naar de mogelijkheden en scherpe prijzen.

 

Meer informatie:
Perfect Lunch
Plesmanstraat 1
3833 LA Leusden
033 4953535
www.perfectlunch.nl

 

PerfectLunch2.jpg