Balsponsor: Van Campen Schilderwerken


Net zoals de vorige jaren is er voor iedere wedstrijd van de Zondag 1 een bedrijf die het sponsoren van de wedstrijdbal op zich neemt. Dit seizoen nemen we de bedrijven die voor de balsponsoring zorgen, wat uitgebreider onder de loep. Voor deze thuiswedstrijd is dat van Campen Schilderwerken.

Wie is de eigenaar van het bedrijf?
Ik ben Tim van Campen de eigenaar van "van Campen Schilderwerken" uit Leusden.

Mijn functie binnen het bedrijf is niet alleen schilderen maar ook werk opnemen, berekenen en offreren.

Vertel eens iets over de historie van het bedrijf?
In 2008 is mijn bedrijf als eenmanszaak ontstaan en was alleen particulier schilderwerk de prioriteit, maar als snel groeide mijn bedrijf uit tot een schildersbedrijf met gemiddeld 4 vaste schilders en enkele ingehuurde schilders in het hoogseizoen. Tegenwoordig verrichten wij werkzaamheden als schilderwerk, latexspuiten, behangwerkzaamheden, klein glaszetwerk, hout-rot renovatie en meer voor particulieren, bedrijven, aannemers en vve's in de gehele regio.

Wat is de relatie tussen het bedrijf en Roda ’46?
Ons reclamebord staat langs het hoofdveld. Wij sponsoren zo nu en dan een bal aan een aantal teams.

Wat is je eigen geschiedenis bij de vereniging?
Ik keep al jaren bij de club. Heb een aantal jaren bij de selectie van de Roda zondag gekeept. Op dit moment sta ik onder de lat bij het 6e elftal op zondag.

Hoe is je kijk op de prestaties van de zondag 1 van dit seizoen?
Ik hou de uitslagen van zondag 1 goed bij in de roda app maar ook kijk ik regelmatig als ze thuisspelen. Vind het erg jammer dat er dit seizoen notabene het laatste seizoen van trainer Harry Oussoren bij Roda zondag 1 de prestaties onder de maat zijn gebleven. Het was mede voor Harry en de club mooi geweest een goed einde dit seizoen te krijgen.

Roda speelt zondag een bepalende wedstrijd in de strijd om nacompetitie te ontlopen, tegen Brederodes. Wat is je prognose?
Ik ga er wel vanuit dat Zondag 1 tegen Brederodes de nacompetitie gaat ontlopen, verwacht een 3-1 in het voordeel van Roda 46.


van Campen Schilderwerken
Wildenburgstraat 46
3833 HG Leusden
www.vancampenschilderwerken.nl