Drukbezochte Haringparty op alle vlakken geslaagd


Op vrijdag 23 juni jl. vond de traditionele Haringparty plaats in de business ruimte van Roda’46. In samenwerking met visspecialist en sponsor Ru-Vis, werd het een, drukbezochte, gezellige en smakelijke middag. Een middag die ook nog een onverwachte, positieve ontwikkeling kende!

De Haringparty is een jaarlijks terugkerend sponsorevenement. Een mooi moment om sponsors bij elkaar te brengen om nieuwe contacten te leggen én samen te genieten van de Hollandse Nieuwe. Waarbij uiteraard een glaasje Corenwijn of bier niet mag ontbreken.

Daarnaast is de haringparty ook een bedankje in de richting van onze vele trouwe sponsoren. Als grootste vereniging van Leusden hebben we een belangrijke maatschappelijke rol en die kunnen we alleen dankzij onze sponsoren invullen!

Onverwachte donatie

De sponsorcommissie werd tijdens de Haringparty prettig verrast door een onverwachte  donatie. Meindert Vlugt overhandigde namens Stichting RODA 2000 een cheque ter waarde van  €6.250,00. Deze stichting werd in een grijs verleden opgericht door mensen binnen en buiten de club en houdt zich de laatste jaren vooral bezig met de sponsoring van het Internationaal Jeugdtoernooi.

Verhoogd terras

Vlugt: “Jarenlang hebben we als Stichting met veel plezier het Internationaal Jeugdtoernooi gesponsord, maar door de veranderingen van de KNVB in het speelschema is dat voorlopig op een zijspoor beland. Het leek ons nu dus een moment om als stichting een donatie te doen om een lang gekoesterde wens van velen te kunnen realiseren, namelijk de aanleg van een verhoogd terras tussen veld 1 en 3.” Namens de Sponsorcommissie nam Bart Bosman de cheque in ontvangst.

De Haringparty was ook dit jaar weer een op alle vlakken buitengewoon geslaagd sponsorevent waar we als sponsorcommissie met een zeer goed gevoel op terugkijken.

Van de Haringparty is ook een videoreportage gemaakt, bekijk hier de beelden: https://www.youtube.com/watch?v=HDsKRZqqeV0&feature=youtu.be