Fyn Ys sponsort Roda'46


Met trots mag de sponsorcommissie melden dat Fyn Ys ‘’Brons sponsor’’ is geworden bij Roda’46. Met vestigingen in Leusden, Amersfoort en Barneveld heeft eigenaar Jelle Horst drie prachtige ambachtelijke ijs winkels in onze regio.

fyn ys4.jpg

05.00 rauwe melk vers uit de koe

We werken nauw samen met boerderij De Kopermolen. Hier worden ’s ochtends in alle vroegte de koeien gemolken. Voordat de rauwe melk in grote tankwagens vertrekt, hebben wij van FYN YS ons dagelijkse portie al ‘afgeroomd’. Waarom zou je melk bij de groothandel halen als je het verser dan vers, op nog geen 2 kilometer afstand, lokaal kunt halen?

fyn ys5.jpg 

11.00 uur:Heerlijke smaken maken in onze salon

Pasteuriseren doen we zelf. Zo kunnen we altijd een constante kwaliteit waarborgen. En dan begint het mooiste werk: ijs draaien. De meeste smaken zijn op roombasis, maar we maken ook sorbetijs op waterbasis. Iedereen moet kunnen genieten van FYN YS, dus of het nu suikervrij, glutenvrij of zelfs vegan moet zijn: wij zorgen ervoor.

fyn ys6.jpg 

15.00 klaar voor de verkoop

IJs in meer dan 30 smaken!

Zodra we de ijssalon openen en de bakken weer gevuld zijn met vele soorten en smaken, kan iedereen weer genieten van het lekkerste ijs. Letterlijk ’s ochtends nog in de koe en dezelfde dag al op je hoorntje!