Haringparty 2016 sfeervol en gezellig


Links: Bart Bosman (sponsorcommissie)
Rechts: Michiel Muller. Grondlegger van Tango, Route mobiel en Picnic

 

Op vrijdag 24 juni jl werd in de businessruimte de traditionele Haringparty van Roda’46 gehouden. Deze party was mede tot standgekomen door medewerking van Rabo Bank Amersfoort Eemland en Ru-Vis, de visspecialist.

De voorzitter van de sponsorcommissie van Roda’46, Jeroen Zaal, opende de bijeenkomst door alle aanwezigen welkom te heten. In het bijzonder Ruud van Diermen van Ru-Vis en vertegenwoordigers van de Rabo Bank Amersfoort en Eemland.

In zijn openingswoord bedankte Jeroen Zaal de talrijk aanwezige sponsoren van Roda’46. Jeroen benadrukte dat sponsoren voor de vereniging heel belangrijk zijn.

Ruud van Diermen vertelde dat het vetpercentage van de haring dit jaar rond de 20/21% ligt, dat is iets hoger dan vorig jaar. De vissers hebben in de afgelopen weken 25 miljoen kilo haring gevangen, dat zijn zo’n 250 miljoen haringen. “De helft daarvan wordt in Nederland geconsumeerd”, vertelde Ruud van Diermen.

Dit jaar was er een spreker aanwezig. Michiel Muller, de oprichter van Picnic, de online supermarkt. Muller, die ook mede grondlegger is van Tango benzine pompen en Route Mobile, vertelde de aanwezigen over het Picnic Supermarkt concept. Het bedrijf levert de online bestelde boodschappen gratis aan huis af. Op dit moment werkt Picnic in Amersfoort, Leusden en Soest. Maar uitbreiding naar andere regio's gaat plaatsvinden. In Utrecht is men onlangs ook gestart met deze succesvolle formule.

De Haringparty werd in een gezellige ambiance daarna voortgezet, waarbij diverse sponsoren druk aan het netwerken waren. Dat is ook een belangrijk onderdeel van deze Haringparty.

De actieve sponsorcommissie van Roda’46 kan terug zien op een geslaagde bijeenkomst.

Tekst: Cees Leijenaar