In de Spotlights: Jumbo Wahle


De naam ‘Wahle’ is al sinds 1974 met Leusden verbonden. Wim begon in het snelgroeiende Leusden met een winkel in het noodwinkelcentrum ‘De Rozendaal’ aan de Torenakkerweg (ter hoogte van zorgcentrum Het Hamersveld). Eén en ander in afwachting van de oplevering van het nieuwe winkelcentrum De Hamershof. Wahle zag potentie in de groeikern die Leusden toen nog was. Kort daarvoor zette hij als 21-jarige de eerste schreden op het glibberige pad van het zelfstandig ondernemerschap.

Overname Jumbo Biezenkamp

William Wahle ,,We zijn heel trots dat Karin en ik vanaf afgelopen oktober ook de eigenaars zijn van Jumbo Biezenkamp. Het bedrijf heeft een rijke historie, we kijken ernaar uit om samen met het team aan de slag te gaan om verder te bouwen aan het succes van dit mooie bedrijf. We zien veel kansen in de samenwerking met de Jumbo op de Hamershof en daarmee Jumbo in Leusden nóg beter neer te zetten voor onze klanten. De winkel is in 2018 grondig verbouwd, waardoor er voorlopig geen grote aanpassingen aan de winkel nodig zij.”

Alles voor de klant

Wij geloven in onze klanten. Zij geven ons de inspiratie en motivatie om elke dag weer het beste uit onszelf te halen. Bij Jumbo vinden we dat onze klanten het allerbeste verdienen. Wij geloven dat het onze rol is om het leven van alledag te verrijken. Door te helpen en te inspireren. Door aandacht te geven. Door lekker en gezond eten bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen.

Onze trots: Onze 7 Zekerheden

Met onze formule van de beste service, het grootste assortiment en de allerlaagste prijs, zijn klanten bij Jumbo Wahle het beste af. Dat garanderen wij met keiharde garanties: onze 7 Zekerheden. Zij vormen de basis van onze formule. De 7 Zekerheden geven onze klant het vertrouwen dat wij onze beloftes nakomen. Hier kunnen onze klanten ons op aanspreken. Elke dag.

Verwachtingen overtreffen

Wij willen verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Daarom bieden wij een winkel die verder gaat. Een winkel die alles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment en de allerlaagste prijs. Op alle terreinen willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd, zonder één compromis. Zo maken wij van Jumbo klanten echte Jumbo fans!

Vacatures

Bij beide Jumbo-vestigingen zijn volop banen. Achter de kassa, bij de vulploeg, bij de brood- en versafdeling. ,,Door de ruime openingstijden zijn we flexibel in je werktijden. Neem gerust contact op, dan praten we over de mogelijkheden.