Kieft en Ten Napel zorgen voor geslaagde sponsoravond


Woensdag 29 maart organiseerde de sponsorcommissie een speciale avond voor de gewaardeerde sponsors van Roda ’46. Zo’n tachtig sponsors en betrokkenen hadden de moeite genomen om naar Roda te komen en de reacties achteraf waren zeer positief!

Bij binnenkomst werd iedereen ontvangen met heerlijke hapjes, verzorgd door Eetcafé PlanB, en na een welkomstwoord van Herwin Mars namens de sponsorcommissie, was het tijd voor het hoogtepunt van de avond. In een kleine anderhalf uur wisten sportcommentator Evert ten Napel en oud-international Wim Kieft het publiek te vermaken met leuke, interessante en ontroerende anekdotes. Vooral Wim Kieft wist de aanwezigen te boeien met zijn levensverhaal dat behalve hoogtepunten ook vele dieptepunten kende. Hij vertelde zeer openhartig over zijn voetbalcarrière, maar ook over zijn drank- en drugsverslaving. Na afloop nam hij alle tijd om met geïnteresseerden op de foto te gaan.

Na de presentatie was er onder het genot van een hapje en drankje tijd voor netwerken en kon de sponsorcommissie terugkijken op een geslaagd sponsorevenement.

Het volgende event, zowel voor (potentiële) sponsors als andere geïnteresseerden is al op 29 april: Super Saturday. Op deze zaterdag spelen zowel O17-1, O19-1 en Zaterdag 1 een thuiswedstrijd en zijn er voor jong en oud diverse activiteiten. Meer informatie volgt, maar zet deze datum alvast in de agenda!

De Sponsorcommissie