Koppie erbij is trotse sponsor van Roda46!


CoolSafety, marktleider op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen in Nederland, nam zich een tijdje geleden een nieuw doel voor ogen: het ‘beschermen’ van kinderen die last hebben van de drukte in de klas.

Dat zijn er namelijk een heleboel. Die kinderen hebben moeite om zich te concentreren of raken overprikkeld doordat er om hen heen te veel herrie is. Voor hen is CoolSafety het supergave project ‘Koppie erbij’ gestart, met als vlaggenschip de CoolKid-oorkap. Die is effectiever, degelijker en duurzamer dan elke andere kinderoorkap op de markt en hij helpt kinderen om zich fijn te voelen in de klas. Want dat vindt CoolSafety belangrijk.

Als je je fijn voelt kan je je concentreren, als je je kan concentreren kan je leren en als je kan leren… Dan kan alles. Dan kan je je dromen waarmaken. Dan kan je bijvoorbeeld profvoetballer worden, zoals deze dames hard op weg zijn te bewijzen. En daarom is CoolSafety trots sponsor van het kampioensteam van Roda46!

Ook zo'n megacoole CoolKid-oorkap hebben? Spelers en fans van Roda46 bestellen 'm nu met 10% korting! Kijk op www.koppie-erbij.nl, gebruik de code 'RODA46' bij je bestelling en hij komt zo gauw mogelijk jouw kant op.

2017-2018 MO11-1(Onderaan).jpg