Larik’s Hoeve sponsort Roda ‘46 B5 en MC3


De jongens van de B5 van Roda ’46 zijn zeer in hun nopjes met de nieuwe Macron-trainingspakken. De meisjes van de MC3 daarentegen hebben de voetbaltenues gekregen van sponsor Larik’s Hoeve in Leusden. Afgelopen week was het goed weer om de voetbalteams in de nieuwe pakken op de foto te zetten.

Achter de naam Larik’s Hoeve schuilen de namen van Jonne en Frank Smink, die een vergaderlocatie, een groepsaccommodatie en een minicamping runnen aan de Langesteeg in Leusden. De naam van het bedrijf verwijst naar hun kinderen Lana en Rik. Dochter Lana voetbalt in de MC3 van de meisjesafdeling, zoon Rik doet dat in het B5-jongensteam.

Volgens Jonne Smink is het sponsoren van de twee teams bijzonder leuk om te doen. “Iedereen is blij met de nieuwe en goed zittende trainingspakken en voetbaltenues, waar op de achterkant nu de naam van Larik’s Hoeve prijkt. Dat is meteen een prima promotie voor ons bedrijf.”

De Larik’s Hoeve (http://www.larikshoeve.nl/) is de derde sponsor van het B5-team. De junioren kregen eerder nieuwe voetbaltenues van Caspar van Loo – Tekst en Communicatie, en voetbaltassen van Watson & Associates.

 

Lariks
Larik's Hoeve