Lomans totaalinstallateurs nieuwe sponsor Roda’46


Nieuwe Businessclub brons sponsor bij Roda’46


Wederom mag de sponsorcommissie een nieuwe brons sponsor verwelkomen in de businessclub van Roda’46. We heten Lomans totaalinstallateurs welkom bij onze vereniging en hopen op een mooie en succesvolle samenwerking.

Hieronder stellen wij Lomans Totaalinstallateurs graag aan u voor.

Lomans Totaalinstallateurs

Al meer dan een eeuw uw vertrouwde partner in alle onderdelen van installatietechniek

Frans Lomans begon in 1918 een winkel en installatiebedrijf in Amersfoort. Na zoon Jan, zette Paul Lomans in 1985 het installatiebedrijf voort. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over vestigingen in Capelle aan den IJssel en Amersfoort behoort het bedrijf tot één van de vijftig grootste installatiebedrijven van Nederland. Lomans is al ruim honderd jaar en vier generaties lang een familiebedrijf!

Bij Lomans vinden wij al ruim 100 jaar dat sociale omgevingen goed voor elkaar horen te zijn. Moeten kloppen. Daarom werken wij met hart voor mensen en passie voor ons vak, samen aan de woon-, werk- en leefomgevingen van vandaag en een aangenaam klimaat voor morgen. Dat voel je, die aandacht merk je. Wat wij installeren, willen wij ook optimaal laten presteren! Dáár gaat ons hart sneller van kloppen.

www.lomans.nl

sponsorcommissie Roda’46