Mega Tegels en Badkamers nieuwe bordsponsor


Jan Wouter Vonk: “bij ons is een klant, écht een klant!”.

MEGA TEGELS EN BADKAMERS UIT SOEST NIEUWE BORDSPONSOR BIJ RODA'46


In Soest op het bedrijventerrein aan de Industrieweg 25B bevindt zich Mega Tegels en Badkamers.Een Mega-Store met het grootste assortiment aan badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair in de verre regio.

Jan Wouter Vonk van Mega Tegels en Badkamers vertelde ons, dat de meeste producten uit hun assortiment direct uit voorraad geleverd worden. “Voor zowel de aannemers als particulieren is dit een groot pluspunt. Als ze tijdens de verbouwing te kort komen, rijden ze snel naar ons toe om de verbouwing af te kunnen maken. Ze hoeven geen weken te wachten tot de materialen weer binnen zijn. Als er materialen overgehouden worden dan kunnen die weer retour gebracht worden. Daar komt bij, dat wij met 11 filialen groot inkopen en daardoor kunnen wij concurreren met internet”, zegt Jan Wouter Vonk.

Als je als particulier bijvoorbeeld een nieuwe badkamer wilt, dan kun je goed terecht bij MegaTegels en Badkamers in Soest. “Wij bespreken met de klant hun idee over een nieuwe badkamer en maken daarna een 3D-tekening. Dit kan via een aannemer, maar ook zelf rechtstreeks met ons”, aldus Jan Wouter Vonk. Hij voegt daar nog aan toe: “Vaak maken klanten een afspraak om bij ons een nieuwe badkamer uit te zoeken. Maar klanten die zonder afspraak binnen komen lopen worden ook altijd geholpen. Eventuele klachten lossen wij op, bij ons is een klant écht een klant! Wij geven op onze materialen een langere garantie dan de fabrikanten. Dit geeft ook wel aan dat wij geen rommel verkopen”.

Mega Tegels en Badkamers is een franchise onderneming met 11 filialen die allemaal gevestigd zijn boven de grote rivieren. Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Helder. De vestiging in Soest, sinds drie jaar aldaar actief, heeft een showroom van 1.250 m2, en is makkelijk bereikbaar met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

mega_tegels_logo_199x114.jpg

 

De Mega-Zekerheden zijn: Vertrouwd kopen, Alles onder één dak, Nieuwste trends, Persoonlijk contact, Zekerheid van 5 jaar garantie, Laagste prijsgarantie.

Mega Tegels en Badkamersplaatst bij Roda’46 een 12-meter bord. “Een Mega-Bord”, zegt Jan Wouter lachend.

 

De adresgegevens van deze nieuwe Roda-sponsor zijn:

Mega Tegels en Badkamers
Industrieweg 25b, te Soest
Tel. 035 - 6032020

Bezoek de website: megategel.nlTekst: Cees Leijenaar