Met CROP samen op koers!


Wouter de Bruin van CROP (links) tekent het sponsorcontract.
Roland Moed van de Sponsorcommissie Roda kijkt toe.

Crop uit Amersfoort is sponsor bij onze vereniging. Daarom een gesprek gehad met Wouter de Bruin om het bedrijf nader te introduceren. Crop is gevestigd op het industrieterrein de Brand in Amersfoort op de bovenste verdieping van een groot kantoorgebouw. Het uitzicht over Amersfoort en omgeving is schitterend. Alleen dat al is een reden voor ondernemers om eens bij Crop te gaan praten.

Crop is een kantoor op het gebied van accountancy, belasting- en financieel advies. Wouter vertelt dat Crop meer is dan een accountantskantoor. Het bedrijf heeft relatief veel hoogwaardig opgeleide registeraccountants, belasting- en bedrijfsjuridisch adviseurs in dienst. Met name voor het MKB en familiebedrijven heeft Crop veel expertise in huis om klanten te ontzorgen, vertelt Wouter de Bruin. “Crop is een grote speler met een focus op het middenbedrijf. Dat vraagt om specialistische expertise op fiscaal en financieel terrein.

Hoewel Crop een allround kantoor is, is het kantoor meer dan gemiddeld vertegenwoordigd in de volgende bedrijfssectoren: Bouw, Medische wereld, Uitzendsector, Installatietechniek en Retail. Daarnaast is Crop sterk vertegenwoordigd in de non-profit sector. Crop heeft alles om deze bedrijven van dienst te zijn, zoals o.a. HR-services, bedrijfsopvolgingsproblematiek, begeleiding bij overnames, financieringen, juridische vraagstukken etc. “Daarom ook is ons motto Samen op koers. Het is net voetballen, daar moet in een team ook alles kloppen om succes te kunnen behalen”, zegt Wouter de Bruin.

Crop is van oorsprong een Amersfoorts bedrijf. Het werd 51 jaar geleden opgericht en na enkele omzwervingen is Crop op het industrieterrein “De Brand” beland. Tevens heeft het bedrijf vestigingen in Ede, Arnhem, Nieuwegein en Hoofddorp. Er werken bij Crop ca. 250 personen.

Wouter de Bruin (40 jaar) is accountant/adviseur bij het bedrijf. Twee zoons spelen bij Roda'46: Juan speelt in de 013.5, terwijl Levi in de 010.7 één van de spelers is.

Één van de reden waarom Crop sponsor van Roda'46 is, dat men de betrokkenheid met de lokale markt wil behouden. “Als sponsor moet je het ook leuk vinden en een bepaalde band hebben met de vereniging. Ook moet je regelmatig je gezicht laten zien”, vindt Wouter de Bruin.

Wil je meer weten van Crop, neem dan contact op. Tevens staat op de website heel veel informatie over de mogelijkheden die het bedrijf biedt.

Crop
de Brand 40
3823 LL Amersfoort

of

Postbus 468
3800 AL Amersfoort
Tel. 0334635727 - www.crop.nl