Moofpeople in the Spotlights


Het in Barneveld gevestigde Moofpeople is al jaren een vertrouwde naam voor veel opdrachtgevers als het gaat om het ondersteunen op het gebied van Ongewoon Zorgeloos Werkgeverschap. Oorspronkelijk gestart als superspecialist in payrolling en inmiddels doorgegroeid (landelijk werkend, actief in alle provincies en op de Waddeneilanden) naar een volledige HR dienstverlener met maatwerk oplossingen als Moof.pay en Moof.fit.

Waarbij wij kiezen voor menselijk vermogen, de gezonde basis om van waarde te zijn en tot bloei te komen. Om zo vanuit de menselijke maat te zorgen voor onze opdrachtgevers en medewerkers.


Onder het motto:

Voor elkaar, met elkaar…

Vanuit de menselijke maat proberen we elke dag en op elk moment alle gewone zaken rondom werk ongewoon goed te doen. Gepassioneerd en betrokken faciliteren we de uitdagende wereld van werk en de arbeidsrechtelijke afspraken die daarbij gemaakt horen te worden. Zodat opdrachtgever en medewerker zich kunnen richten op hun samenwerking. Zo zorgen wij binnen Moof.work voor een samenhangend pakket aan personele diensten die bijdragen aan ongewoon zorgeloos werkgeverschap en werknemerschap. The best of both worlds!

Meer weten “wat wij specifiek voor u of jullie kunnen betekenen”?

www.moofpeople.com