Op bezoek bij Fonmatec


Afgelopen week is de Sponsorcommissie op bezoek geweest bij Eric Fontein, eigenaar van Fonmatec en een betrokken sponsor van Roda’46. Fonmatec is gespecialiseerd in machines en gereedschap voor het bewerken van natuursteen,

Als je op een zaterdag bij Roda’46 gaat kijken bij wedstrijden is de kans groot dat je Fonmatec op verschillende velden tegenkomt. Het grote reclamebord van Fonmatec op het hoofdveld achter de goal is bijna niet te missen en heeft iedereen ongetwijfeld wel eens gezien. Daarnaast spelen inmiddels verschillende teams van Roda’46 in kleding gesponsord door Fonmatec.

Tijdens het leuke gesprek komt zijn zoon Milan Fontein ter sprake. Milan speelt dit jaar in de onder 17.1 van Roda’46 en ontwikkelt zich erg goed. Zo goed zelfs dat hij dit seizoen al zijn debuut heeft gemaakt in onze onder 19.1. Naast voetbal is Milan in de vakanties ook actief in het bedrijf van zijn vader, net als Nino de andere zoon van Eric die we tegenkomen in het grote magazijn. Al bijna een echt familiebedrijf dus.

Al ruim 25 jaar heeft Eric Fontein ervaring met de verkoop van machines en gereedschap om natuursteen te bewerken. Van eenvoudige hulpmiddelen als aftekengereedschap en beitels tot complete industriële machines van toonaangevende merken, Eric Fontein heeft voor iedere klant een passende oplossing. Bezoek de site om de complete catalogus te bekijken!

Contactgegevens Fonmatec:
Bedrijfsweg 4
3831 KE Leusden
Telefoon nummer: +31(0)6 - 53 85 78 11
E-mail: info@fonmatec.nl