Opening Unilac Dutch Cheese Store op 8 november!


Sponsor van de wedstrijdbal bij Roda'46 JO19.1 - Zeeburgia JO19.1 is Unilac Dutch Cheese Store.

Op 8 november 2017 is winkelcentrum De Biezenkamp in Leusden een kaaswinkel rijker, Unilac Holland Dutch Cheese Store, tegenover de Jumbo. U bent hier van harte welkom voor een uitgebreide selectie Nederlandse en buitenlandse kazen. Als ‘Dutch’ Cheese store, voeren de Nederlandse kazen uiteraard de boventoon, maar ook voor bijzondere buitenlandse kaasjes kunt u in onze winkel terecht. Alle kazen worden vers van het mes voor u gesneden.

Cheese store of kaaswinkel ?
Het echtpaar Ilona en Onno Schneiders zijn Leusdense ondernemers die met hun bedrijf Unilac Holland, tevens trouwe sponsor van Roda ’46, al vele jaren kaas vanuit heel Europa exporteren naar alle werelddelen. De nieuwe cheese store op De Biezenkamp is bedoeld om ook de Leusdense bevolking kennis te laten maken met de topkazen die Nederland (en de rest van Europa) te bieden heeft.
Waar het moederbedrijf Unilac Holland dus een internationaal karakter heeft (vandaar de naam Unilac Dutch Cheese Store), wordt het een echte Nederlandse kaaswinkel. Het zou ons zelfs niet verbazen als we straks gewoon ‘die kaaswinkel op de Biezenkamp’ zijn. Want dat zijn we tenslotte.

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen.