Opnieuw drie nieuwe sponsoren voor Roda’46


Afgelopen maandag verwelkomde de sponsorcommissie de eerste nieuwe sponsoren van het jaar! Ingeluid met een officieel tekenmoment treden de volgende bedrijven toe tot ons netwerk van sponsoren:

* Fred Duijnstee van Duijnstee Hogeschool Voetbal

* Laurens Harbers van Laurens IJzerwaren en Gereedschappen

* Benno Brouwer van Brouwer Woudenberg

Voorzitter van de sponsorcommissie, Herwin Mars, toonde zich buitengewoon blij met deze nieuwe aanwinsten. “We zien de laatste maanden dat het aantal nieuwe sponsoren steeds verder toeneemt. Dat is een mooie ontwikkeling en hopelijk kunnen we de komende maanden nog een aantal mooie namen aan de leden presenteren. Als commissie streven ernaar dit soort contractondertekeningen voorafgaand aan elke vergadering te kunnen organiseren, want dit blijven toch de mooiste momenten.”

Over onze nieuwe sponsoren:

Duijnstee Hogeschool Voetbal is de voetbalschool waar spelers vanaf 6 jaar terecht kunnen om in korte tijd zienderogen vooruitgang te boeken bij tal van wedstrijd-eigen bewegingen. Technische vaardigheden worden snel en doeltreffend aangeleerd via een methode waarin alles draait om ritmische deelbewegingen. Bekijk ook de website voor meer info!

Laurens IJzerwaren en Gereedschappen heeft het allemaal! Of het nu gaat om schakelmateriaal, (tuin)gereedschap, deurbeslag, sloten, machines, lampen, pvc, bekabeling, lijm, kit of boren: Je vindt de winkels van Laurens aan de Astronaut 8C in Amersfoort én de Hamersveldseweg 6A. Bekijk de website en het assortiment

Brouwer Woudenberg is actief op twee gebieden. Brouwer Projectstoffering zorgt voor stoffering van zakelijk onroerend goed, van 100 tot 20.000 m2. Daarnaast is er Brouwer Woningstoffering in de Dorpsstraat van Woudenberg. Een speciaalzaak, gericht op woningstoffering bij je thuis. Hier vind je meer dan 250 m2 inspiratie in vloeren, raamdecoratie, (binnen)zonwering, bedden, bedmode en accessoires. Bekijk de mogelijkheden op de site!

http://www.brouwerwoudenberg.nl/