Raedar Techniek kleedkamersponsor bij Roda’46


Raedar Techniek: De smeerolie tussen technisch personeel en opdrachtgevers!

Raedar Techniek is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht op 4 november 2013, richt zich op het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van technisch personeel. Raymon Rijnders één van de managers van Raedar Techniek vertelt ons dat er vooral in de techniek een grote behoefte aan professionals bestaat.

Raymon vervolgt verder dat er door de vergrijzing een groot probleem gaat ontstaan. “De technische opleidingen groeien de laatste jaren niet meer, maar technische vakmensen blijven nodig”, aldus Raymon Rijnders. “Wij hebben als specialist de technische vakmensen voor onze opdrachtgevers weten te vinden, of op te leiden”, aldus Raymon.

Raedar Techniek doet alles voor zijn mensen.

“In de uitzendbranche moet je je onderscheiden”, zegt Raymon Rijnders. “Wij doen dit door alles voor onze medewerkers over te hebben. Wij zorgen voor kleding, eventueel huisvesting en betalen goed en op tijd! Zijn er problemen dan helpen wij. Ik kom net bij een monteur vandaan die pech had met zijn auto. Even helpen en hij kon verder”, vertelt Raymon enthousiast. “Als je goed bent voor je mensen, zijn ze dat ook voor je bedrijf.”

“Was het in de crisistijd vaak gunnen om opdrachten binnen te krijgen, nu ben je spekkoper als je mensen kunt leveren”, vervolgt Raymon Rijnders.

Raymon Rijnders runt Raedar Techniek samen met Eddie van der Heijden. Sinds kort is Berry Powel tot het bedrijf toegetreden. Berry is een bekende in de voetbalwereld, hij boekte successen met Roda’46 en werd voetbalprof bij o.a. De Graafschap, FC Groningen, ADO, Milwall en Elche in Spanje. “Berry heeft veel contacten, ook buiten de voetbalwereld. Die kunnen wij samen benutten”, volgens Raymon.

Raedar Techniek sponsort een kleedkamer bij Roda’46

“Na 28 jaar bij Roda te hebben gevoetbald, ben ik een paar jaar gestopt. Nu ben ik weer begonnen bij 35+ voetbal, dat is erg leuk. Ook heb ik weer mee gedaan met Roda-zondag 4 en dan komt sponsoring vanzelf ter sprake. Wij sponsoren nu de kleedkamer van het vierde”, besluit Raymon zijn verhaal.

Raedar Techniek, Natriumweg 7, 3812PV Amersfoort

Tel. 033-7370444, www.raedartechniek.nl - info@raedartechniek.nl

 

Tekst: Cees Leijenaar