Roda '46 en JONAZ een goede combinatie


NU BIJ JONAZ: GRATIS FOX SPORTS EREDIVISIE*

En met supersnel internet, uitgebreid tv pakket en bellen voor maar € 44,90!

Dat Jonaz van voetbal houdt blijkt wel uit het reclamebord dat Jonaz op het hoofdveld van Roda’46 heeft.

Vanaf 30 maart biedt Jonaz voor al haar bestaande én nieuwe klanten GRATIS Fox Sports Eredivisie* tot het einde seizoen 2015-2016. Ga naar www.jonaz.nl om van dit aanbod gebruik te maken en voor meer informatie over Jonaz als aanbieder van Internet | TV | Telefonie.

 

JONAZ

Jonaz is opgericht door experts die veel ervaring op hebben gedaan in de wereld van glasvezel en het leveren van internet, TV en telefonie. Zowel voor de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Zij kwamen tot de conclusie dat het helemaal niet nodig is om de klant heel veel te verkopen en daarmee op te zadelen met een torenhoog maandbedrag voor diensten over glasvezel.

 

Het moet anders

Er werd gekeken naar wat de mensen nu eigenlijk echt belangrijk vinden als het om internet, televisie en telefonie gaat. En wat bleek? Het internet kan niet snel genoeg, de helft van de TV zenders die men ontvangt wordt nooit gekeken en er wordt steeds meer mobiel gebeld. Dat is in het kort waar het op neerkomt en waarschijnlijk klopt dit aardig met de situatie bij u thuis. Kortom, glasvezel is een uitstekend medium, maar je kunt het veel voordeliger aanbieden. En zo ontstond Jonaz.

 

Eerlijk

Jonaz vraagt u niet om diensten te nemen die u eigenlijk niet gebruikt. We doen het dus net even anders dan andere partijen. Maar wat we aanbieden doen we gewoon goed! Wel zo eerlijk toch?


Vriendelijk

Jonaz is vriendelijk voor u. Als u wilt, helpen we u de juiste keuzes te maken. Als u vragen heeft krijgt u direct iemand aan de lijn die het leuk vindt om u te helpen, zonder allerlei keuzemenu’s, klantnummers en moeilijke procedures. Vriendelijk dus!


Voordelig

Jonaz biedt overzichtelijke, voordelige diensten aan. Speciale wensen zoals Netflix, Spotify en NLziet, kunt u prima zelf regelen als u dat wilt. Zo bent u onderaan de streep altijd voordeliger uit en komt u nooit iets te kort.