SMARTPHONEHOESJES.NL sponsor van Roda’46


Rechts: Marcel Hooft van Smartphonehoesjes.nl
Naast hem Bart Bosman van Roda'46

 

Marcel Hooft: “Wij willen dat Leusden weet dat wij er zijn!”

Smartphonehoesjes.nl is sponsor geworden van Roda’46. Een nadere kennismaking met dit Leusdense bedrijf is zeker op zijn plaats. In hun pand op de Storkstraat 3 spraken wij met mede-eigenaar Marcel Hooft over zijn onderneming.

Marcel vertelt dat het bedrijf begonnen is op een zolderkamertje door zijn broer Martijn. Daar groeide het jonge bedrijf al snel uit zijn voegen, waarna een pand aan de Olmenstraat werd betrokken. Toen ook hier de ruimte te klein werd, kwam de mogelijkheid om naar Storkstraat 3 te verhuizen. Sinds 2014 is Smartphonehoesjes.nl hier gevestigd.

Smartphonehoesjes.nl is de grootste webwinkel in Nederland voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. “Onze webshop heeft 45.000 verschillende hoesjes”, vertelt Marcel enthousiast. “Wij leveren deze uit eigen voorraad. Als de klant voor 21.00 uur bestelt, verzenden we dit dezelfde dag nog. Het versturen van onze artikelen doen wij 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Dat moet ook wel, aangezien we per minuut meerdere bestellingen binnen krijgen”, aldus Marcel Hooft.

Het advies aan de lezer: zoek eens op Smartphonehoesjes.nl en je staat versteld van de mogelijkheden die deze Leusdense onderneming biedt aan telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Alle producten worden gratis verzonden, dus met de prijs van het hoesje weet je gelijk waar je aan toe bent!

Ook voor de zakelijke klanten biedt dit bedrijf via Smartphonehoesjeszakelijk.nl een scala aan producten. Hoesjes kunnen desgewenst bedrukt worden met door de klant aangeleverde tekst en logo’s. Deze werkzaamheden vinden ook in het Leusdense bedrijf plaats. Smartphonehoesjes.nl werkt onder andere voor de politie, banken, gemeentes, re-sellers en vele anderen.

Marcel Hooft (31) is samen met zijn broers Martijn (28) en Stefan eigenaar van Smartphonehoesjes.nl. Naast de productie op de locatie in Leusden, vindt een groot deel van de productie ook plaats in China. Daar heeft men een magazijn en controlepunt waar de hoezen voor verscheping streng worden gecontroleerd.

In Leusden vinden alle verdere afhandelingen van de producten plaats. Het bedrijf kent hiervoor 8 afdelingen, zoals inkoop, marketing, klantenservice, logistiek enz.

“Er werken bij ons in Leusden circa 120 mensen”, vervolgt Marcel. “Wij hebben een goede werksfeer in een informele omgang met elkaar, met onder andere leuke personeelsfeestjes”. Bij het zien van de gezellige kantine spreekt dit voor zich.

Smartphonehoesjes.nl is een enthousiast bedrijf dat steeds in beweging is en alsmaar blijft groeien. Sinds december is Smartphonehoesjes.nl bijvoorbeeld ook met een commercial op tv te zien. Tijdens verschillende primetime programma’s kunt u dit Leusdense bedrijf voorbij zien komen in de reclameblokken.

SMARTPHONEHOESJES.NL
Storkstraat 3
Leusden
033-4332011

WWW.SMARTPHONEHOESJES.NL / WWW.SMARTPHONEHOESJESZAKELIJK.NL

door Cees Leijenaar