SNO: Trotse hoofdsponsor Mini's en Kiddies


Goed voor de toekomst!

SNO Leusden is de hoofdsponsor van de Mini's en Kiddy's van onze vereniging geworden. Zaterdag 24 september speelden onze jongste jeugdleden hun wedstrijdjes in de door SNO gesponsorde kleding. De mensen van SNO zijn net zo trots op deze fraaie kleding als de voetballertjes zelf.

2016-2017 MK lang

SNO is maatschappelijk betrokken
Wij hebben gesproken met twee van de drie eigenaren. Raymond Drost en Jonathan Riezebos waren de enthousiaste gesprekspartners. De derde eigenaar van SNO Leusden is Sjoerd Versteeg.

SNO, dat staat voor Sportieve Naschoolse Opvang, is hoofdsponsor geworden van de Mini's en Kiddy's mede doordat deze groep prefect de doelgroep voor SNO is. “Bovendien wilden wij wat terug doen naar Roda”, vertelde Raymond. “Wij zijn tenslotte bij Roda begonnen. Toen in totaal met 20 kinderen en nu zijn er 120 kinderen per dag.” “Wij hebben nu zelfs wachtlijsten”, vult Jonathan aan.

Jaarlijks doet SNO mee aan een activiteit waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Vorig jaar heeft SNO deelgenomen aan de HomeRide voor het Ronald McDonaldhuis en dit jaar voor Alzheimer Nederland. Tevens is SNO een samenwerking aangegaan met Football Maties. Deze organisatie zamelt o.a. sportkleding en voetbalschoenen in voor Derde landen. SNO verzorgt het logistieke gedeelte voor deze organisatie.

De groepen van SNO
Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen zich aanmelden bij SNO. De deelnemers worden dan in groepen ingedeeld met de leuke namen, als:
Mini Stars (4-5 jaar), Young Stars (6-7 jaar), All Stars (8+)

Bij deze groepen staat sport, bewegen en gezondheid centraal.

Ook heeft men een groep SNO Plus, hierin worden kinderen ondergebracht die niet zoveel met sport hebben. In deze groep staan cultuur, natuur, dans, toneel en muziek als activiteiten. In de groep Hink-Stap-Sprong komen kinderen met een “rugzakje”, die speciale begeleiding nodig hebben. SNO Voetbal is voor kinderen die idolaat zijn van voetbal en 2x per week voetbaltraining krijgen van een gediplomeerde voetbaltrainer. Naast de 3 eigenaren heeft SNO nog 14 medewerkers in dienst, die allemaal een pedagogische- enof sportopleiding hebben genoten.

 De activeiten van SNO worden bij Roda46 gehouden, maar ook bij Ltv Lockhorst, Antilopen en LHV. Bovendien is er een overeenkomst met Octopus en Academas. “SNO heeft met al deze verenigingen en bedrijven een goede verstandhouding”, aldus Raymond Drost.

Buurtsportcoach
De buurtsportcoach is ook een onderdeel van SNO. Deze organiseert sport-, spel- en beweging activiteiten voor alle leeftijden in Leusden en Achterveld.
Zo is er iedere vrijdagochtend Walking Football in Antares voor de doelgroep van 60+ en is er Indoor Tennis voor senioren in de Korf. De Buurtsportcoach organiseert nog veel meer, raadpleeg daarvoor de website van SNO.

 

SNO Hoofdsponsor van Mini's en Kiddy’s van Roda46

                         Goed voor de toekomst!

 

Adresgegevens: SNO Leusden, Bavoortseweg 2, Leusden (Roda clubhuis)

www.snoleusden.nl - email: info@snoleusden.nl

 

Tekst: Cees Leijenaar