Sponsor: Fundament Makelaars


Verkopen van je huis? Op zoek naar een nieuwe woning? Gewoon benieuwd naar de actuele waarde? Of heb je andere vragen op woongebied. Wij helpen je graag!

Wij zijn Fundament Makelaars. In 2017 opgestart door Mark en Reinier vanuit een kantoorkamer in Business Center Leusden, maar sinds 2 maanden werkend vanuit het voor veel mensen bekende en fraaie pand aan de Hamersveldseweg 67 in Leusden. Mocht je dit niets zeggen, dan (her)ken je onze naam waarschijnlijk wel van ons sponsorbord direct bij het hoofdveld, bij de kleedkamers of als (mede)sponsor van de JO13.1.

We zijn in Leusden gevestigde makelaars met ruime woon- en werkervaring in Amersfoort, Leusden en omgeving. De regio kennen wij op ons duimpje.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:
1: Het adviseren en begeleiden van het volledige traject bij verkoop van een woning;
2: Het (samen) zoeken en adviseren bij het kopen van een woning;
3: Het taxeren van woningen voor bijvoorbeeld het oversluiten van een bestaande hypotheek of voor de aankoop van een nieuwe woning;
4: Vrijblijvende waardebepalingen voor het nemen van belangrijke beslissingen. Ga je verkopen, verbouwen of blijf je toch nog wonen in de huidige woning?

 

Dit alles doen we dag in dag uit met veel plezier en met continue nieuwe ontmoetingen in en rond het mooie dorp Leusden. Wil jij ook eens kennismaken met ons of kunnen wij jou helpen met 1 van bovenstaande punten? Schroom niet, maar schiet ons aan op de club of kom een kop koffie drinken op kantoor aan de Hamersveldseweg.

 

0282_Fundament_emailhandtekening_Hamersveldseweg_extra small.jpg