Sponsor in de Spotlights: Snel Era Makelaars


Huis verkopen Heb je verkoopplannen?
Wij komen graag bij je langs om te vertellen wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Zodat je kunt rekenen op professioneel advies waar je écht iets aan hebt.

Waarom een makelaar inschakelen voor de verkoop van mijn huis?
Een makelaar schakel je in voor het bepalen van een goede vraagprijs, de woning zo aantrekkelijk mogelijk in de verkoop zetten, de bezichtigingen begeleiden, de onderhandelingen voeren, de koopakte opmaken. En alleen via een makelaar kun je het miljoenenpubliek op Funda bereiken, want als particulier kun je hierop geen woning plaatsen.

Hoe staat Snel ERA Makelaars je bij tijdens dit proces?
Wij ontzorgen je volledig in dit proces. Je krijgt bij ons een vast contactpersoon die je meeneemt in het hele proces. Wij laten een complete fotopresentatie maken door een professionele fotograaf met professionele plattegronden, verzorgen een complete aanmelding op Funda met een Funda compleet pakket. Wij plannen de bezichtigingen in, voeren de onderhandelingen, maken de koopakte op en verzorgen de ondertekening.

Wat maakt Snel ERA Makelaars uniek?
Persoonlijk contact. Wij maken van je verkoop een feestje. Daarnaast zijn wij makkelijk benaderbaar, hebben jouw belang hoog in het vaandel staan, uitstekende kennis van ons werkgebied en houden je uiteraard snel en goed op de hoogte van het verkoopproces.

Kennismaken?
Wij komen graag bij je langs om je persoonlijk en uitgebreid op de hoogte te brengen over hoe wij je woning het beste kunnen verkopen.

Contact:
TELEFOON 033 494 77 20