Sponsorcommissie sluit seizoen af met twee nieuwe sponsorcontracten


Opnieuw heeft de sponsorcommissie goed nieuws te melden. Pon Dealer Groep en Fundament Makelaars zetten onlangs hun handrekening onder een sponsorcontract in de categorie Goud. De Sponsorcommissie sluit hiermee een succesvol seizoen af waarbij de doelstellingen op het gebied van werving gehaald zijn. Voorzitter Herwin Mars is buitengewoon tevreden met het behaalde resultaat: “We zijn er goed in geslaagd om dit seizoen een groot aantal nieuwe sponsoren binnen te halen en bestaande contracten met sponsoren uit te breiden. Daar kan ik alleen maar trots op zijn.”

Over de sponsors:
Pon Dealer Groep is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort, Hoogland, Barneveld, Hilversum, Naarden. De circa 400 medewerkers die werkzaam zijn binnen deze vestigingen zetten zich dagelijks met plezier en trots in voor optimale mobiliteit.
  

sponsorcie nieuw News2.jpg

 

Fundament Makelaars is een jong en veelzijdig makelaarskantoor. Met diepgewortelde kennis van de regio Eemland en meer dan twintig jaar ervaring, brengen ze woningzoekenden en huizenverkopers bij elkaar. Fundament Makelaars is onder meer actief in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Hoevelaken en Achterveld.

   
Fundament.jpg