Sponsoren beleven een koude, maar geslaagde avond bij AZ-VVV


Afgelopen zaterdag bezocht een groep sponsoren samen met een afvaardiging vanuit Roda'46 de wedstrijd AZ-VVV. Terwijl de kantine langzaam aan leegstroomde, werd het in de sponsorruimte juist steeds drukker. Rond 17:45 meldden zich steeds meer sponsoren om richting Alkmaar te vertrekken. En niet zomaar natuurlijk, maar met de officiële spelersbus van AZ. Comfort gegarandeerd dus! Om 18:00 stapte het hele gezelschap in om, onder het genot van een drankje, een uurtje later bij het AFAS Stadion te arriveren.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er eerst heerlijk gegeten met een prachtig uitzicht op het veld. Wat ook opviel was de stevige wind die de regen hard door het stadion en over de tribunes joeg. Goed voor een gevoelstemperatuur van tegen het vriespunt.

Met een goed gevulde maag zat iedereen om 20:45 klaar in de chique stoelen voor de aftrap. Reikhalzend werd vanaf de beste plekken van het stadion uitgekeken naar een hartverwarmend voetbalgevecht.

Al vrij snel bleek echter dat AZ het moeilijk had tegen het stug verdedigende VVV, dat zich massaal terugtrok op eigen helft. Veel foute passes van beide kanten en weinig echte kansen, resulteerden nauwelijks in spektakel tijdens de eerste helft. Gelukkig stond in de rust het dessert en een drankje klaar en was er gelegenheid om weer even op te warmen.

De tweede helft was helaas van het hetzelfde niveau als de eerste 45 minuten. AZ wilde en probeerde wel, maar was in balbezit te slordig om het VVV echt lastig te maken. Na tijdens eerdere bezoekjes in Alkmaar verwend te zijn met mooi voetbal en meeslepende wedstrijden, bleef het dit keer bij een bloedeloze 0-0. Het was er uiteraard niet minder gezellig om en we kijken dan ook met veel voldoening terug op deze avond.

De Sponsorcommissie wil allereerst graag AFAS Software bedanken voor het mogelijk maken van deze meer dan geslaagde sponsortrip! En ook een bedankje aan alle aanwezigen die kou en regen getrotseerd hebben om dit uitje met ons mee te maken.

We zien jullie graag weer op één van onze volgende evenementen!

Namens de Sponsorcommissie,
Arnold Janssen

Er zijn geen afbeeldingen