Sponsoring JO15-1: Van Beest en Cleaning Service Leusden


Dankzij 2 sponsoren beschikt Roda'46 JO15.1 dit seizoen over prachtige nieuwe wedstrijdtenues en trainingspakken. JO15.1 is door 2 Leusdense bedrijven geheel in het nieuw gestoken! Afgelopen weken hebben de spelers de nieuwe kleding ontvangen.

Van Beest Bloemen en Planten

Naast de sponsoring van Roda’46, in het algemeen, sponsort Van Beest Bloemen en Planten ook al ruim 6 jaar het huidige JO15.1 team.

“Met 9 winkels is Van Beest bloemen en planten een begrip in Leusden en omstreken. Je kan de winkels vinden in Amersfoort, Leusden, Zeist, Eemnes en Apeldoorn. Alle winkels bieden ruime keuze aan verse bloemen, boeketten, bloemwerk in glas accessoires, planten, potten en aanverwante artikelen.”

Cleaning Service Leusden

Cleaning Service Leusden is voor Roda’46 geen onbekende. De afgelopen jaren zijn zij sponsor geweest van meerdere teams.

“Cleaning Service Leusden is een dynamisch bedrijf dat zich vooral richt op kleine en middelgrote ondernemingen in de regio Utrecht. Zij verlenen tal van diensten op het gebied van schoonmaakonderhoud. Onder andere kantoren, bedrijfspanden, winkel- en sportcentra, trappenhuizen, opleveringsschoonmaak (bij oplevering van uw pand) etc. Ook kunt u hier terecht voor glasbewassing, reinigen zonnepanelen, vloerreiniging, spinnenbestrijding en dakgotenreiniging.