Sponsoring koffiebekertjes in de Roda kantine


 

SPONSORING KOFFIEBEKERTJES RODA-KANTINE

Een kop koffie is misschien wel het meest verkochte non-alcoholische drankje in iedere voetbalkantine. Het koffieapparaat is bijna constant in gebruik door de mensen die de bardiensten verzorgen. Doordat er veel koffie gedronken wordt, gaan er ook veel koffiebekertjes doorheen. Dus bedacht de sponsorcommissie weer een nieuwe, innovatieve, manier van sponsoring. Al een aantal weken prijken de namen van een vijftal bedrijven op de bekertjes en kunt u uw koffie dus drinken uit gesponsorde bekertjes! De volgende bedrijven staan op de koffiebekertjes en sponsoren hiermee zodoende op een originele manier Roda ’46: Kloosterbouw, Hairworldshop.nl, The Readshop Express, Mister Cartridge en VIM, de Supply Chain regisseur. Zij zullen zich hieronder kort introduceren.


KLOOSTERBOUW

KLOOSTERBOUW is een allround Aannemers en Metselbedrijf. Metselwerken, steigerwerken, voegwerk en het moderniseren of aanbrengen van badkamers zijn de hoofdwerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit uitvoeren van alle soorten metselwerk, lijm werk kalkzandstenen, lijm werk gevelstenen, steigerwerken (ook verhuur steigermaterieel), verbouwingen en voegwerken.

Voor de particuliere huizenbezitter realiseert Kloosterbouw  aan- en verbouwingen, alsmede renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Een andere activiteit is het aanleggen van badkamers. Strak, modern en praktisch.
Voor meerdere grote en kleinere aannemers voert het bedrijf nieuw- en verbouwbouwprojecten uit voor de utiliteitsbouw en woningbouw.  Kloosterbouw heeft vakbekwame mensen, die goed zijn opgeleid voor renovatie en restauratie. Het bedrijf garandeert kwaliteit, veiligheid en een prachtig resultaat.


HAIRWORLDSHOP.NL

HAIRWORLDSHOP.NL brengt het luxe kappersgevoel bij u thuis.
Hairworldshop is een van de grootste online webshops in Nederland op het gebied van luxe en exclusieve haarverzorgingsproducten.
Al ruim 4 jaar weten duizenden klanten Hairworldshop te vinden voor producten van alle topmerken op haarverzorgingsgebied. Haarproducten van Kérastase, Moroccanoil, Sebastian Professional, L'Oreal Professionnel, American Crew, Lanza en Redken om er een paar te benoemen. Naast scherp geprijsde producten kunt u bij Hairworldshop altijd vrijblijvend terecht voor professioneel productadvies en een vriendelijke klantenservice. Daarnaast profiteren alle trouwe klanten van de vele unieke voordelen. Bij iedere bestelling bouwt een klant een tegoed op wat bij de volgende bestelling weer gebruikt kan worden als extra korting. Voordelig bestellen, snelle levering en een tegoed opbouwen. Proberen is geloven!

Bovendien timmert Hairworldshop ook maatschappelijk aan de weg. Sinds 2013 is Hairworldshop Zakenvriend van het KWF. Door onze donaties leveren we een positieve bijdrage aan het onderzoek tegen leverkanker.

Sinds kort is TheRealMen.nl gelanceerd. Dit is een unieke webshop voor de moderne man met authentieke en hoogstaande verzorgingsproducten die onmisbaar zijn in het ritueel van elke man. TheRealMen, only for men webshop!


THE READSHOP EXPRES

Wij zijn Tim en Francis van Voorst en we zijn sinds 2012 eigenaar van de winkel “The Readshop Express”. Met een enthousiast team van 4 medewerkers hebben we een fijne moderne winkel op de Biezenkamp. Winkelcentrum De Biezenkamp is het tweede winkelcentrum van Leusden, het winkelcentrum is volop in ontwikkeling en slogan van het winkelcentrum is dan ook “de Nieuwe Biezenkamp – om te wonen en te werken”. The Readshop Express is een laagdrempelige tabaksspeciaalzaak met een ruim en gebalanceerd assortiment aan tabak, tijdschriften en dagbladen, een groeiend aantal A-boeken, wenskaarten, papier- en schrijfwaren, kantoor- hobby en vooral ook cadeauartikelen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw postNL zaken en loterijen. Wij zien u graag binnenkort in onze winkel.


MISTER CARTRIDGE

Mister Cartridge heeft jarenlange ervaring op het gebied inkoop en verkoop van toners, inktcartridges en klein ICT materiaal.
Bij de ontwikkeling van onze concepten hebben we ons vooral gefocust op de ‘eindgebruiker’ en op de meerwaarde die wij kunnen hebben bij het genereren van extra inkomsten voor Verenigingen en Stichtingen. Zo ook voor Roda ’46. Eurocartridge beheert een speciaal voor uw Roda ’46 aangemaakte webwinkel waar u tegen scherpe prijzen compatible toners en inktcartridges kunt aanschaffen. Zo komen we tot een win-win situatie waarbij Eurocartridge zijn afzetmogelijkheden vergroot, terwijl we de vereniging hier extra inkomsten aan overhoudt. Een ideale combinatie om extra structurele inkomsten voor de vereniging te genereren. Roda ’46 ontvangt namelijk over elke bestelling die via www.roda46-inktentoner.nl gedaan wordt 8% over de netto omzet.
Voor vragen kunt u terecht bij Mister Cartridge, T. 033-2852064


VIM De Supply Chain regisseur

VIM is een logistiek dienstverlener in de branches Fashion, Sport, Wonen en Lifestyle. Het concept van VIM is het organiseren van de totale logistiek van leveranciers en retailers. Dit ontzorgen maakt dat klanten van VIM geen omkijken hebben naar hun logistiek en zich bezig kunnen houden met hun kernactiviteiten. VIM is de organisator die alles van productie tot consument begeleidt. Meer info over VIM, ga naar www.vimdscr.nl.


VAN BARNEVELD VERPAKKINGEN

 

Naast koffiebekers voor RODA levert Van Barneveld Verpakkingen al meer dan 55 jaar Verpakkingen en Disposables door

heel Nederland. Loopt u over de markt of haalt u in de winkel een lekker visje, stukje kaas of een frietje, de kans is groot dat het bakje, tasje, servetje en veel meer door de vestiging Veenendaal of Den Haag geleverd is.

 

Een groot assortiment, enthousiaste medewerkers, eigen vervoer, een spaarsysteem en een streven naar een 100% tevredenheid…..

Nieuwsgierig geworden www.barneveld-verpakkingen.nl en ervaar Barnie.