Terugblik op geslaagde Super Saturday


Ok, de sportieve resultaten vielen misschien wat tegen, het weer speelde ook niet echt mee, maar desondanks kijkt de sponsorcommissie zeer tevreden terug op 5 november, de eerste Super Saturday.

De tent (dank aan ARRO Tentverhuur van Eddy Houtveen) was bij binnenkomst op ons sportpark niet te missen. Hier werden ouders, sponsors en vooral potentiële sponsors verwelkomd door onze commissieleden en werd gepresenteerd wat er zoal mogelijk is om onze club te ondersteunen. In de tent waren Annemarie Dijkstra, Sanne Dijkstra, Chantal Bosman, Daphne de Loose, Monique van Maanen, Nicole Muusz en Petra Fokker druk bezig om de jeugd (en Jeroen van de Burgwal) van gratis poffertjes te voorzien. Een groot succes! Jumbo Wahle en Pizzahoutoven.com hadden de ingrediënten en een poffertjesplaat ter beschikking gesteld, maar het moest nog wel even gemaakt worden. En dat is gelukt; in een paar uur tijd bakten de dames maar liefst 4500 poffertjes! Dank.

Verder werden sponsors in het sponsorhome verwelkomd voor een hapje en een drankje en werd het strijdplan van Zaterdag 1 toegelicht door assistent-trainer Meindert Vlugt. De tactische voorbespreking werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen. Zo hoorden we dat mensen nu toch anders naar een wedstrijd keken. Achteraf kwam hoofdtrainer Jan Veldhuizen de wedstrijd evalueren. Klopte het plan? Wat ging er goed? Wat kon beter? Erg interessant om een wedstrijd eens op een andere manier te beleven.

De tribune was lekker vol tijdens de wedstrijden van O19-1 en Zaterdag 1, dus veel mensen hebben gehoor gegeven aan de oproep voor een ouderwets vol Burgemeester Buiningpark. Kortom, voor ons als sponsorcommissie zeker voor herhaling vatbaar. De eerste keer dat de hoogste jeugd- en seniorenteams gelijk thuis spelen laat nog even op zich wachten, maar we houden u op de hoogte. Een nieuwe Super Saturday volgt zeker nog begin 2017!

Alle belangstellenden, sponsors en vrijwilligers bedankt en tot de volgende Super Saturday.

 

De sponsorcommissie