Twee nieuwe Diamant sponsoren


De afgelopen periode is de Sponsorcommissie weer druk bezig geweest met het afronden van de onderhandelingen met een aantal nieuwe sponsoren en het upgraden van contracten met bestaande sponsoren.  Dit heeft geleid tot twee nieuwe sponsoren die voor het meest uitgebreide pakket hebben gekozen. Payrolling bedrijf Moofpeople, was al sponsor van het jaarlijkse internationale 35+ toernooi en is nu Diamant sponsor geworden. Helemaal nieuw is Brockmeyer. dat eveneens Diamant sponsor wordt.

 

Over de sponsors:

sponsor1.jpg

Moofpeople is specialist in payrolling en biedt daarnaast een uitgebreid pakket aanvullende diensten. Payrolling is het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap aan een gespecialiseerde externe partij zoals Moofpeople waarbij ook de salarisadministratie en alle HR taken, zoals ziekteverzuim, verlof en contractbeheer uit handen worden genomen.

 

sponsor2.jpg

Als experts op het gebied van jobmarketing weet Brockmeyer Jobmarketing Experts precies waar de ideale kandidaat voor een vacature zich bevindt. Door het inzetten van een ideale mix van