Twee sponsors steken Roda’46 JO15.2 in het nieuw


De spelers van Roda’46 JO15.2 zien er strak uit in hun nieuwe tenues. Twee sponsors zorgden voor nieuwe shirts en de allernieuwste trainingspakken. Formatec en Optimum Osteopathie hebben de handen ineen geslagen om Roda'46 JO15.2 er tiptop uit te laten zien. Dit kan mooi van pas komen in de tweede helft van het seizoen, waarbij Roda’46 15.2 wellicht een gooi gaat doen naar promotie naar de hoofdklasse. Als enige 15.2 elftal zitten ze nu ingedeeld in een promotiepoule, met verder alleen maar 15.1 teams. Een spannende ontknoping van de tweede helft van de competitie behoort  zeker tot de mogelijkheden!

2017-2018 JO15.2_1.jpg

Staand vlnr: Harry Kerssies, Tim Fokker, Joris Boerkamp, Joyce Nsingi, Sam Mattijsen, Bart Jongsma, Stijn Dijkstra, Anouar de Knegt, Thijs Schellevis, Raymond van Kalleveen
Gehurkt vlnr: Jim Voorn, Milan Fontein, Omar Touhami, Mees van den Bos, Ties Kerssies, Mathys Refsgaard

 

logo (4).png

Fonmatec

Brugzagen, CNC machines, kanten, diamant, draadzagen, waterjets en oppervlakte polijstmachines, natuursteenbewerking, blokkenzagen, raamzagen, monoblokzagen, machines en gereedschap voor de natuursteenbewerking zijn allemaal machines en gereedschappen waar Fonmatec zich u in kan adviseren.

Fonmatec Eric Fontein heeft al ruim 25 jaar ervaring in verkoop van machines en gereedschap om natuursteen te bewerken.

De machines van de fabrikant Gisbert, Fickert + Winterling, AMT, TCI en Tecnema, welke vertegenwoordigd worden door Fonmatec in de Benelux. De machines worden uiteraard afgeleverd met software in de taal die de cliënt wenst.

Door de ruime ervaring van Fonmatec en expertise in projecten om natuursteen te bewerken kan zij voor u oplossingen en de juiste machine voor u vinden of leveren.

Service en installatie wordt verzorgd door monteurs (monteurs spreken Nederlands/Duits).

http://www.fonmatec.nl/over-ons

 

logo_optimum-2.jpglogo_optimum-2.jpg

Optimum Osteopathie

Uw osteopaat in de regio! Ervaring die telt!

Een osteopaat onderzoekt de samenhang van de verschillende systemen in het lichaam. Een verminderde functie van een bepaald gebied in het lichaam (spieren, gewrichten, organen, zenuwstelsel, bloedsomloop) heeft invloed op het functioneren van andere gebieden. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht en deze te behandelen, herstelt het lichaam beter. Met relevante bijscholingen en meer dan 16 jaar ervaring staat wij graag voor u klaar!

Optimum Osteopathie is gevestigd in De Meern (Regio Utrecht, Vleuten, Vleuterweide, Leidsche Rijn, Harmelen, Woerden, Montfoort, e.v.) en in Leusden (Regio Amersfoort, Hoevelaken, Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Bunschoten, Soest, Soesterberg, e.v.).

www.optimum-osteopathie.nl

Behalve deze twee sponsors hebben ook

DeHa Financieel advies
en 
Het Wapen van Rijsenburg
bijgedragen aan de nieuwe kleding van de JO15.2!

2017-2018 JO15.2_2.png