Van Beest bloemen en planten


Met maar liefst negen bloemenwinkels in Amersfoort, Leusden, Zeist en Eemnes en Apeldoorn zijn we met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers.

In onze winkel in Leusden in winkelcentrum de Hamershof kunt u terecht voor dagverse snijbloemen, boeketten, decoratieve cadeaus en kamer- en buitenplanten. Van Beest Bloemen en Planten is een echt familiebedrijf. De eigenaren zijn broer en zus. De liefde voor de detailhandel kregen zij met de paplepel ingegoten. Vader en moeder Van Beest dreven samen een supermarkt en later kwam daar een aparte cadeauwinkel met bloemen en planten bij. Deze ervaring met de bloemendetailhandel en supermarkt leidde aanvankelijk tot een groothandel in bloemen en planten die aan supermarkten leverde.

Bloemenwinkelketen

Tegenwoordig is Van Beest Bloemen en Planten een zelfstandige keten van negen bloemenwinkels in Midden-Nederland en Apeldoorn. Met eigen inkoop en een magazijn. Door de directe inkoop en goede verkopen kan Van Beest de kwaliteit en versheid van haar bloemen garanderen. Daarom gaat elke bos bloemen de deur uit met zeven dagen vaasgarantie en een gratis zakje Chrysal-snijbloemenvoedsel. Zodat u nóg langer kunt genieten van uw aankopen.

In de bedrijfsvoering herkent u de oorsprong: net als de levensmiddelenhandel werkt Van Beest met een groot assortiment, ruime openingstijden en betrouwbare kwaliteit tegen scherpe prijzen. Een formule die werkt. De afgelopen jaren groeide Van Beest door naar een middelgroot bedrijf met zo’n 90 medewerkers. In de negen winkels in Amersfoort, Zeist, Leusden, Eemnes , Hoogland en Apeldoorn helpen onze deskundige medewerkers klanten aan dagverse snijbloemen, een kleurrijk boeket, of een fraaie kamer- of buitenplant. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten en potgrond of een decoratief cadeau. Voor wie niet direct kan kiezen is er de Van Beest Cadeaukaart.

De kracht van Van Beest Bloemen en Planten zit hem in de enorme keuze aan kant-en-klaar-arrangementen, waaronder boeketten in alle kleuren en prijsklassen en een ruim assortiment plantenbakken voor binnen en buiten. Net even anders is ons bloemwerk in glas: een stijlvol cadeau voor als u iets bijzonders wilt geven. Elke dag weer maken onze verkoopmedewerkers aantrekkelijke nieuwe creaties voor ieder budget. Daarnaast draagt Van Beest Bloemen en Planten maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe.

 

Kijk eens op de prachtige website van beest bloemen https://www.vanbeestbloemen.nl/

En loop even naar binnen tijdens uw bezoek aan de Hamershof.

van beest winkel2.png