VIM sponsor wedstrijdbal JO19.1


De wedstrijdbal van de bekerwedstrijd Roda '46 JO19-1 tegen IJsselmeervogels JO19-1 zal worden gesponsord door Reinier Reumer.

Reinier is directeur van VIM.

VIM is een logistiek dienstverlener in de branches Fashion, Sport, Wonen en Lifestyle.

Het concept van VIM is het organiseren van de totale logistiek van leveranciers en retailers. Dit ontzorgen maakt dat klanten van VIM geen omkijken hebben naar hun logistiek en zich bezig kunnen houden met hun kernactiviteiten. VIM is de organisator die alles van productie tot consument begeleidt.

Op logistiek gebied neem VIM zorgen over van grote retail/fashion ketens. Denk aan Dunlop - Slazenger, Livera en Intersport. Zowel in Nederland als in Engeland worden de artikelen vanuit de productielanden op tijd afgeleverd op winkellocatie of bij de particuliere klant. Om de logistieke bewegingen goed uit te kunnen voeren beschikt VIM over grote magazijnen en werken ze samen met partners in Nederland en in China. Hierdoor kunnen ze maatwerk leveren en specifieke wensen invullen. 

In Hoevelaken staat het hoofdkantoor waar inmiddels ruim 25 mensen werken.  Reinier is een Rodaman in hart en nieren. Hij speelt al ruim 20 jaar bij Roda '46. 

Hij sponsort Roda'46 op verschillende manieren Zo vind je bijvoorbeeld het logo van VIM op de koffiebekertjes in de kantine.