Welkom bij de Vouwwagenzaak


Een vouwwagen moeilijk en ouderwets? Die tijd is echt voorbij!

In Amersfoort, aan de Nijverheidsweg-noord 85, vind je onze showroom. Van de merken Cabanon, Campooz, Alpenkreuzer  en Camp-let kun je bij ons de nieuwste modellen vinden. Zeker weten dat je onze vouwwagens modern en gemakkelijk vind! Wij kunnen je er alles over vertellen en het laten zien. Wij kunnen je helpen je de juiste vouwwagen te vinden aan de hand van je persoonlijke wensen.

Ook voor een gebruikte vouwwagen, mét BOVAG garantie, ben je bij ons trouwens aan het juiste adres. En heb je iets te repareren aan je vouwwagen of de tent op je vouwwagen, kunnen wij ook dat voor je verzorgen.

Kampeershop

De meest voor de hand liggende accessoires voor bij vouwwagen, maar ook voor je tent, caravan of camper, hebben wij in onze kampeershop. Haringen en stokken, stoelen en tafels, huishoudelijk en onderhoud, we hebben een hoop!

Verhuur mogelijkheden:

Mocht je eerst een vouwwagen willen uitproberen voor je wellicht tot aanschaf overgaat, of misschien denk je er wel ieder jaar anders over en wil je dit jaar een keer met de vouwwagen op pad, dan kun je er voor kiezen een vouwwagen bij ons te huren. Bij Vouwwagenzaak krijg je altijd een goede uitleg voor je op stap gaat met de vouwwagen zodat je goed voorbereid aan je vakantie begint!

 

Onze openingstijden:

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:00

 

 

Website                           www.vouwwagenzaak.nl
email                                 info@vouwwagenzaak.nl
telefoon                          033-2075252

Graag tot ziens in onze showroom.

 

Groet Sabine, Marco en Laurens.