Wittenberg Bouw in de Spotlights


Het bouwen van een huis is een zaak van vertrouwen. Een verbouwing grijpt natuurlijk in op het levenspatroon van de mensen die er tijdens de verbouwing blijven wonen.

Met een nuchtere en deskundige kijk op zaken helpen wij u graag met nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en nog zoveel meer.

Wat ons bouwbedrijf nou zou mooi maakt? Enthousiaste en vakkundige mensen waarmee wij samenwerken. Daarbij is passie voor het vak onze grootste drijfveer. Wij zijn een toegankelijk bedrijf waar de lijntjes kort zijn.

Om alles in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat een opdracht goed afgerond wordt vinden wij het belangrijk om samen en vanuit het oogpunt van de opdrachtgever te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Eigen inbreng, ideeën en mogelijkheden worden daarom besproken zodat de uiteindelijke werkzaamheden zo spoedig mogelijk en met zo min mogelijk overlast gerealiseerd kunnen worden. Om eigen ideeën vorm te geven kunnen wij u door praktische adviezen te geven en indien u dit wenst, onze eigen visie hierop te geven.

Gerard Wittenberg

Horsterweg 21
3835 PR Leusden

06 - 30 85 40 46
www.wittenbergbouw.nl