Roda'46 O16.1 in het nieuw dankzij Cleaning Service Leusden en Brands UP


Zaterdag 26 november zijn de mannen van Roda'46 O16.1 in het nieuw gestoken. Cleaning Service Leusden en Brands UP bedankt voor de sponsoring van deze prachtige outfits!

 

CLEANING SERVICE LEUSDEN
Particulieren

Cleaning Service Leusden werkt ook voor particulieren. Particulieren kunnen van al onze diensten gebruik maken o.a. glasbewassing, groot schoonmaakonderhoud, houtwerk, zonnepanelen etc.

Schoonmaakbedrijven

Cleaning Service Leusden draagt met haar schoonmaakdiensten bij aan een schone werkomgeving met een prettig werkklimaat. Een schone omgeving houdt de arbeidsproductiviteit van (uw) mensen op peil. Bovendien is de luchtkwaliteit van de ruimte vele malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken.

Glasbewassing

Voor streeploos schone ramen kunt u terecht bij Cleaning Service Leusden. Wij wassen d.m.v. telewash en nemen standaard de kozijnen mee. U kunt dit periodiek laten inplannen of op afspraak.


http://www.cleaningserviceleusden.nl

 

 

BRANDS UP

Een frisse blik.. En een flinke dosis ervaring

We zijn een klein bedrijf met veel ervaring in het ontdekken, ontwikkelen en implementeren van groeimogelijkheden in zowel de retailmarkt als out-of-home.

Wij hebben een flinke dosis ervaring opgedaan door veel te werken voor multinationals. Dit gecombineerd met een frisse blik en conceptuele skills maakt ons een sterke business partner.

Lisette Bloemendal

Marketeer en conceptueel denker in hart en nieren. Weet uit ervaring dat mensen het verschil kunnen maken. Pakt graag de uitdaging van binnenuit aan, samen met de mensen en de kennis die al aanwezig is binnen het bedrijf. Betrokken en volhardend, alsof het haar eigen bedrijf is.

Sandra Dijkstra

Resultaat gericht en actie gedreven. Onvermoeibaar in het bedenken en realiseren van baanbrekende ideeën. Haar enthousiasme en drive werken aanstekelijk voor iedereen die met haar werkt. Heeft de gave om moeilijke vraagstukken helder en gestructureerd aan te pakken. Inspirerend met een enorme dosis business sense.

https://brandsup.nl/nl