Drie nieuwe sponsors


Tijdens de wedstrijd Roda’46 – SV Huizen heeft de sponsorcommissie van Roda’46 drie sponsoren welkom geheten. Het zijn Qlichef, Veening Hoveniers en Huygens & Groenevelt financieel advies.

6 nieuwe sponsors fb.jpg


We stellen onze nieuwe sponsoren graag aan u voor:

logo qlichef jpg.jpg

Met jarenlange ervaring in de professionele keuken als kok, leermeester en chef-kok richt Qlichef zich sinds 2017 op catering activiteiten. Met een klein team staan zij 7 dagen per week voor u klaar! Niet alleen de populaire Borrelplanken, waarmee u op welke gelegenheid dan ook iedereen culinair verrast, kunt u QliChef ook inzetten voor andere catering activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ, warme/koude buffetten en exclusieve amuses en hapjes.

Qlichef gaat graag met u in gesprek om een invulling te geven aan de inwendige mens.

 

Veening Hoveniers logo jpg.jpg 

Zoekt u een betrouwbare, vakbekwame en professionele hovenier voor Leusden en omstreken? Dan bent u bij Veening Hoveniers aan het juiste adres. Of het nu gaat om uw tuin of bedrijfsgroen, wij verzorgen het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de renovatie met vakkundigheid. Vele tevreden klanten gingen u voor, dus aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Huygens_Groenevevelt_lang.png
Huygens & Groenevelt financieel advies is in 2019 opgericht door twee Leusdense ondernemers; Remi Huygens en John Groenevelt. De een hypotheekadviseur, de ander adviseur pensioen en inkomen. Door het bundelen van onze krachten, kunnen wij ons nu richten op de totaalrelatie. Dat betekent dat u bij ons, naast hypotheekadvies, ook op het juiste adres bent voor advies in pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Bent u zzp’er en wilt u een succesvolle start maken door de belangrijkste zaken goed te regelen? Wij zijn onderdeel van uw voorbereiding en geven advies over de verschillende verzekeringen die niet mogen ontbreken.

 

Bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden van uw onderneming ?

Neem contact op met de sponsorcommissie van Roda’46
Kijk op www.roda46.nl