Futurum Begeleid Wonen: do small things with great love


Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie want de afgelopen periode hebben we weer een aantal nieuwe sponsors aan ons weten te binden. Daar zijn we natuurlijk blij en trots op en de komende weken zullen we ze aan je voorstellen. Herwin Mars, voorzitter van de Sponsorcommissie: “Vorig jaar hebben we als commissie een heel goed jaar gehad en veel nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Daar hopen we dit seizoen een passend vervolg aan te kunnen geven.”

Vandaag vanuit de Sponsorcommissie in de spotlight: Futurum Begeleid Wonen

Futurum biedt op verschillende locaties in Amersfoort en Leusden begeleid wonen, dagbesteding, coaching en ambulante begeleiding aan voor normaal tot hoog begaafde volwassenen met Autisme en/of gedragsstoornissen zoals ADHD. In Leusden heeft Futurum onder een locatie in het Vliet en de Tabaksteeg.

Enkele kernwoorden en uitgangspunten die horen bij de dienstverlening van Futurum:

· Doelgerichte persoonlijke begeleiding

· Kleinschalig wonen in huiselijke sfeer

· Professionals met passie voor het werk

· Uitgaan van talent in plaats van beperking

· HKZ gecertificeerd

· Erkend leerbedrijf

· Gecontracteerd zorgaanbieder

De missie van Futurum is om cliënten de kans te bieden zich te ontwikkelen zodat zij uitgroeien tot volwassenen die met minimale begeleiding zelfstandig kunnen functioneren. Met gerichte, persoonlijke begeleiding werkt het team van Futurum samen met cliënten aan de vastgestelde doelen. Meer weten over Futurum Begeleid Wonen? Bezoek de website