Interview Balsponsor JO19.1: Sport 2000


* Wie is de eigenaar?

Harry van Dalen


* Waar kunnen we Sport 2000 vinden?

Wij zitten op de Utrechtsestraat 38 in Amersfoort

* Wat maakt jullie bedrijf (én vestiging) uniek?

Sport2000 Amersfoort is een winkel die zich specialiseert in een aantal takken van sport. De grootste daarvan is voetbal. De winkel is uniek omdat we de grootste collectie in voetbal hebben, we service en persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Het moet (en dat lukt gelukkig ook) een feestje zijn om naar onze winkel te komen


* Waarom sponsoren jullie een bal?

Het is een kwestie van gunnen, maar ook is Roda (de leden daarvan) een belangrijke doelgroep voor onze winkel. Er komen veel Roda leden bij ons binnen. Op het moment dat men dan hoort dat wij een bal sponsoren levert dat ook sympathie op.

Sport2000 lang.png

* Hoe volgen jullie de uitslagen van Roda'46? 

Voornamelijk via Facebook. Doordat ik op zaterdag en zondag werk is het bijna niet mogelijk ook wedstrijden bij Roda'46 bezoeken. Ik probeer zoveel mogelijk te komen omdat mijn zoons bij de club voetballen.

* Wat is jullie (als bedrijf) of jou (als persoon) connectie met Roda '46? 

Via het bedrijf zoals boven beschreven, maar voor mij als persoon is mijn connectie dat 2 van m'n 3 kinderen hier voetballen. Jesper en Swen. 

M'n dochter voetbalt in Achterveld waar wij wonen.

* Wat heb jij zelf met voetbal?

Heel veel. Heb zelf altijd in het eerste van Achterveld gespeeld en gelukkig voetballen al m'n kinderen ook. Mooi dus dat het via m'n werk ook veel om voetbal draait.