Jan van de Pijpekamp Glasservice Leusden sponsor Roda’46


Het zal je maar overkomen: “Pats boem, gerinkel: ja hoor een bal door de ruit en natuurlijk op een ongelegen moment!” Tja daar zit je dan te kijken, want het regent het is koud en het is zaterdagavond. Alom paniek in huis, wat te doen?

Paniek is niet nodig, een telefoontje naar Jan van de Pijpekamp Glasservice in Leusden-Zuid en het probleem wordt direct dezelfde avond opgelost. Het bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor calamiteiten.

Jan van de Pijpekamp staat voor vakmanschap en goede kwaliteit

In mei 2008 is Jan van de Pijpekamp gestart met zijn bedrijf. Jan, bijna 41 jaar, werkt alleen en wanneer nodig huurt hij personeel in. “Dat bevalt goed”, zegt Jan. “We doen alles met glas, van een klein ruitje tot een nieuwbouwproject in een woonwijk”, vervolgt Jan zijn verhaal. “Alles wordt perfect geregeld.”

Het bedrijf van Jan van de Pijpekamp Glasservice bevindt zich aan de Koningin Julianalaan te Leusden-Zuid. Daar woont Jan met zijn vrouw Ingrid en beide zoons Jurian en Tycho. Beide zoons zijn enthousiaste voetballers en zijn vanaf de mini’s al lid van Roda’46. Jurian speelt in C9, terwijl Tycho een fanatieke speler in de D9 is. “Doordat mijn beide zoons voetballen ben ik in contact gekomen met Roda’46 en nu hangt er een 6 meter bord langs het hoofdveld. Zo gaat dat”, zegt Jan van de Pijpekamp.

De service van Jan van de Pijpekamp Glasservice

De service van het bedrijf van Jan van de Pijpekamp bestaat o.a. uit het isoleren van de woning door middel van isolatieglas/HR++. Maar het verzorgt ook hardglas, glas voor douchecabines, schuifwanden, glas in lood, figuurglas, alsmede gelaagd-en gehard glas.

Voor alle soorten glasschade van klein tot grond is Jan van de Pijpekamp Glasservice het aangewezen adres. Bovendien werkt Jan van de Pijpekamp voor alle grote verzekeringsmaatschappijen en is 24/7 bereikbaar.

Neem voor meer informatie contact op met Jan van de Pijpekamp Glasservice Tel. 06-20624651, www.pijpekampglasservice.nl of email: pijpekampglasservice@ziggo.nl

Tekst: Cees Leijenaar