Nieuwe sponsor: Jump XL


Jump xl brons sponsor bij Roda’46

Met trots kan de sponsorcommissie melden dat Jump xl ‘’Brons sponsor’’ geworden is bij Roda’46.

Jump xl Amersfoort is gevestigd op de Groningerstraat 176 in Amersfoort. Dit is aan de overkant van het Eemplein.

Jump 4kant.jpg 

 

Kinderfeestjes:

Ben je op zoek naar een uniek en stoer kinderfeestje? Wat dacht je van een kinderfeestje bij Jump XL! Een feest waarbij je samen met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijke dag beleeft! Bij Jump XL trampolineparken vind je de leukste jumpattracties. Ze zijn stoer, uitdagend en geschikt voor echte waaghalzen! En kom je op vrijdag- of zaterdagavond, kies dan voor een Disco Jump Party!

OOK DE ALLERKLEINSTEN ZIJN GEK OP TRAMPOLINES:

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinste zijn gek op onze Trampolines. En daarom hebben wij speciaal voor ouders met kinderen van 1,5 t/m 6 jaar Mini Jump op ons programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen.

Tijdens de Mini Jump uren dient er verplicht een ouder/begeleider (18+ jaar) mee te gaan. Hiervoor is een speciaal tarief beschikbaar à 2.50, inclusief jumpsokken. Broers en zussen ouder dan 6 jaar mogen ook (voorzichtig) mee springen met hun kleine broertje of zusje, ook zij betalen tijdens de Mini Jump uren het Mini Jump tarief in plaats van het reguliere tarief. Uiteraard houden ook onze Jump Masters te allen tijde toezicht in de Jump Arena.
 

Jump xl logo.jpg