Op bezoek bij Mister Cartridge


Vorige week is de sponsorcommissie op bezoek geweest bij Roda’46 sponsor Mister Cartridge. Altijd leuk om bij eigenaren Sander en Natasja Zaal en collega’s langs te gaan voor een bakje koffie.

We spraken elkaar een week voor het gesprek tijdens de training van Roda’46 19.2. Sander staat namelijk al jaren op het veld bij Roda’46. Zijn passie, Leusdense jongens goed begeleiden en ondersteunen. Dat is echt Sander Zaal. Verder speelde Sander in zijn jongere jaren in het eerste elftal van zowel de Zondag als de Zaterdag.

Onder andere medewerkers Mozes Hoppenbrouwer en Jari van Putten ondersteunen Sander en Natasja uitstekend. Moet er wat opgelost worden? Dan staan de oude spits van Zondag 1 en huidig selectiespeler van Roda Zaterdag altijd voor hun klaar. Zoals u leest is het Roda’46 gehalte erg hoog binnen Mister Cartridge. Op het bureau van Sander staan verder nog foto’s van hun 2 zonen (Jesper en Jorn) in Roda tenue.

Het leuke gesprek vond plaats op de nieuwe locatie van Mister Cartridge aan de Kapelhoek 6 in Leusden, het oude onderkomen van Van der Schoot Verhuur. Ze waren het oude pand aan de Klepelhoek ontgroeid en kunnen in hun nieuwe onderkomen hun activiteiten beter en vooral efficiënter uitvoeren.

Mister Cartridge

Mister Cartridge heeft jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop van originele toners en inktcartridges. Ze zijn actief in zowel Nederland als België en participeren verder nog in een Europees trading platform.

Via verschillende aankoop-sites biedt Mister Cartridge bedrijven, handelaren en retailers de mogelijkheid om hun overtollige voorraad aan ongebruikte originele toners, inktcartridge, drums en onderhoudskits makkelijk en snel tegen marktconforme prijzen aan hun te verkopen. Gevolg van dit succesvolle Opslaan en publiceren aankoopbeleid is dat ze vervolgens deze supplies tegen scherpere prijzen dan de markleiders kunnen aanbieden aan eindgebruikers en wederverkopers. Inkoop: www.tonerinkoop.nl Verkoop: www.origineletoners.nl

Internationaal Cross-selling platform

Mister Cartridge is partner van de Bepro Groep. Ze behartigen binnen dit zelf opgebouwde Europese handelsplatform de Benelux-landen. Alle Europese leden van dit innovatieve ‘cross-selling’-concept voeren hun voorraad samen in één virtueel magazijn en bundelen op deze manier hun krachten. Dat zorgt ervoor dat ze meer dan 5000 verschillende producten op voorraad hebben die tegen de scherpste prijzen kunnen worden afgezet. Inkoop: www.tonerinkoop.nl Verkoop: www.origineletoners.nl

Een mooie, dynamische organisatie die met vol enthousiasme van nul af aan door Sander en Natasja is opgebouwd.

Bedankt dat we te gast mochten zijn op jullie kantoor en veel succes in de toekomst.

De Sponsor Commissie van Roda’46.