Opnieuw drie sponsors bij Roda’46


Met trots kan de sponsorcommissie melden dat de onderstaande bedrijven hun sponsorcontract hebben getekend bij Roda’46. We stellen ze graag aan u voor:

Op de foto van links naar rechts Martijn van Eijkel (Poort Eijk), Maarten van Heugten (Interly) , Jasper Moret (Interly), Tonnie Plessius (Friethuys Hamershof ) en Herwin Mars (Roda’46)

 

Poorteijk news.png

Poort Eijk

De administratie is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. Of het een groot of klein bedrijf betreft met personeel of een zelfstandige zonder personeel; een overzicht van de financiën draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering. In die zin onderneemt PoortEijk met u mee. Want onze deskundige specialisten voorzien u graag van financieel en fiscaal advies, wij zijn graag u sparingspartner.

U bepaalt zelf op welk vlak u ondersteuning nodig heeft. U kunt alleen uw salarisadministratie uitbesteden, maar ook uw volledige financiële en fiscale administratie. En alles daar tussenin.

Ons doel is om met u een langdurige vertrouwensrelatie aan te gaan. Voordat we onze samenwerking beginnen maken we duidelijke afspraken over wat we van elkaar verwachten. Wat u van ons kunt verwachten? Wij zijn transparant, flexibel én proactief. www.poorteijk.nl

 

Interly jpg news.jpg

Interly

Ja, wij fiksen het voor je.

Wij hebben een missie: Ondernemers online krachtig maken.
Alles onder één dak. Wij begrijpen ondernemen, marketing, creativiteit en techniek.
Onze kennis gecombineerd met onze daadkracht is de juiste formule voor resultaat en win-win.
Klop niet bij ons aan als je op zoek bent naar gouden bergen en digitale luchtkastelen.
Kies voor ons en je krijgt een bak vol commitment op samenwerking en resultaat.
Voor onze opdrachtgevers realiseren we meer omzet, leads en tijd.

Jullie succes is ons succes. www.interly.nl

 

Friethuys logo.png

Friethuys Hamershof

Iedereen houdt van frites, dat is geen geheim. Bij Friethuys Hamershof vindt u niet alleen de standaard frites maar ook Frites Specials. Dit zijn rijkelijk belegde frites, bijvoorbeeld frites pulled pork, met langzaam gegaard varkensvlees en bbq saus!

Bezorgen

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Wil je direct kunnen genieten van je maaltijd? Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je aan de deur niets meer af te rekenen.

Friethuys Hamershof | Officiële Bestel Website ✅
www.friethuys-hamershof.nl