Roda'46–plaatjes sparen bij Jumbo Wahle en Jumbo Leusden


RODA’46 – PLAATJES SPAREN BIJ BEIDE JUMBO'S

Jumbo Leusden heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel Roda’46-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Roda’46-leden zijn vanaf 3 november verkrijgbaar bij Jumbo Leusden en Jumbo Wahle. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden). Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-roda46/ en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de spam terecht komen.