Totalcleaner nieuwe sponsor van Roda'46 D2 (O12)


Op de trainingspakken van Roda D2 prijkt sinds dit seizoen de naam van de nieuwe sponsor Totalcleaner. Bij voetbalvereniging ’t Vliegdorp kennen ze Totalcleaner al langer. “Daar zijn we inderdaad ook sponsor omdat twee van onze andere kinderen daar voetballen. Toen onze zoon Jordan vorig jaar bij Roda terecht kon, vonden we het leuk om die jongens in het nieuw te steken.”

Ruim 6,5 jaar geleden startte Jacquelien Donker samen met haar man het schoonmaakbedrijf Totalcleaner. Het bedrijf uit Soesterberg richt daarbij niet op de particuliere sector, maar alleen op de zakelijke markt. De activiteiten van het schoonmaakbedrijf bestrijken zo’n beetje het hele gebied binnen een straal van 30km rond Soesterberg. “We hebben onder andere klanten in, Baarn, Woudenberg, Leusden en Zeist.”

Tot de klantenkring van Totalcleaner behoren, autobedrijven, fysiotherapie praktijken, kantoren en sportverenigingen. Jacquelien: “Wij werken heel secuur en proberen ons te onderscheiden op netheid en flexibiliteit. Als we ergens op zaterdagochtend voor 08:00 klaar moeten zijn, dan gaan we dat regelen” Meer weten over de mogelijkheden van Totalcleaner: http://www.totalcleaner.nl/