VIM, de Supply Chain Regisseur


Op zondag 27 november (Roda ’46-Sporting ’70 1-0) was VIM de balsponsor

 

- Wie zijn de eigenaren van het bedrijf?
Ik (Reinier) ben de directeur van het bedrijf.

- Wat doet het bedrijf precies?
VIM verzorgt de logistiek voor diverse bedrijven in de fashion-, sport- en lifestyle branche.

Zo doen wij de Europese warehousing voor Dunlop – Slazenger, de logistiek voor Intersport Nederland, Intersport Engeland, Livera en nog een tiental kleinere leveranciers. Wij ontzorgen onze klanten op logistiek gebied en zorgen ervoor dat hun goederen vanuit de productielanden (meestal verre oosten) op tijd in de winkels of bij de consument terecht komen.

- Hoe ziet de historie van het bedrijf eruit?
Eind 2012 is VIM gestart met een kantoor in Hoevelaken met 10 medewerkers, warehouse partners in China en Limburg. Inmiddels heeft VIM 25 medewerkers in dienst en hebben we twee eigen warehouse locaties in Limburg en ook werken we nog met onze warehouse partners in Limburg en China

- Wat maakt jullie bedrijf uniek in wat jullie doen?
Wij gaan ver in onze dienstverlening voor onze klanten, wij ontzorgen ze echt op logistiek gebied. T.o.v. de grotere logistieke dienstverleners, die echte systeem bedrijven zijn en vaak stug en star zijn, leveren wij maatwerk oplossingen en gaan we ver in onze klant specifieke dienstverlening

- Waarom sponsoren jullie een bal tijdens een thuiswedstrijd van de Roda '46 zondag 1?
Omdat John Dee maar bleef zeuren of ik ook dit jaar weer een bal wilde sponsoren.

- Doen jullie als bedrijf nog meer voor Roda '46?
Ik sponsor zo hier en daar ook nog wat andere dingen bij de vereniging.

- Wat heb je zelf met voetbal?
Ik voetbal al vanaf m’n achtste, eerst in Zwolle, toen in Enschede en uiteindelijk getransfereerd naar Roda, Leusden. Ik speel vanaf m’n 27e bij Roda, twintig jaar inmiddels. Begonnen bij de zondag in het eerste met een hele goede leider en nu in zondag 6. Roda is mijn clubje en de vereniging draag ik een warm hart toe.

- Wat vind je van de prestaties van de zondag 1 tot zover?
Die vind ik wel een beetje tegenvallen, ik had verwacht dat het beter zou gaan, maar ik vind het leuk dat er, volgens mij, een echt team staat met overwegend echte Roda jongens en een goede en leuke sympathieke trainer.