RODA’46 ZONDAG OP BEZOEK BIJ DIOS sv IN NIEUW-VENNEP


Léon van der Pas en Daan Snellink komen waarschijnlijk niet meer aan spelen toe voor Roda’46 zo.

 

RODA’46 GAAT ZONDAG OP BEZOEK BIJ DIOS sv IN NIEUW-VENNEP

Nog zes wedstrijden resten Roda’46 zo. voordat het doek definitief valt voor de zondag tak van onze vereniging. Zes wedstrijden, waarvan er slechts twee thuis worden gespeeld. Zondag staat de uitwedstrijd tegen sv DIOS op het programma.

 

Roda’46 tobt met blessures

De spelers van Roda’46 zo. hebben gezegd dat ze er alles aan zullen doen om de competitie goed en sportief af te sluiten. De groep kennende zal dat ook zeker gebeuren. Helaas zit het de mannen van trainer Frank Corba niet mee. Spits Léon van der Pas en middenvelder Daan Snellink zullen door zware blessures waarschijnlijk dit seizoen niet meer aan spelen toekomen. Ook onze “sleurmachine” Neal Kooij is geblesseerd evenals Stefan Houtveen, om zo maar een paar namen te noemen.

 

Gelukkig in de laatste wedstrijd tegen ROAC kwam na lange afwezigheid Davor Lambregts in het laatste kwartier weer in het veld. Hopelijk kan Davor zondag in Nieuw-Vennep zijn opwachting in de basis maken.

 

Tegenstander DIOS (dat staat voor Doorzetten Is Ons Streven) werd in de thuiswedstrijd met 6-2 verslagen, maar dat was wel enigszins geflatteerd. De Nieuw-Venneppers maakten toen in Leusden bepaald geen slechte indruk. Desalniettemin staat de ploeg op dit moment op de 10e plaats en dat betekent aan het eind van de rit nacompetitie voor klasse behoud. Roda’46 kan zondag in Nieuw-Vennep derhalve op zware tegenstand rekenen.

 

Met de bus naar Nieuw-Vennep

Zondag rijdt er een bus met de Rodaspelers naar Nieuw-Vennep. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor Roda supporters. Als je mee wilt om de spelers te steunen, meld je dan even aan bij teammanager John Dee. De bus vertrekt om 12.00 uur vanaf het clubgebouw van Roda’46.

 

De wedstrijd sv DIOS – Roda’46 staat onder leiding van scheidsrechter Essaghir en begint om 14.30 uur. Er wordt gespeeld op Sportpark Jan Schrama aan de Dotterbloemstraat 1 te Nieuw-Vennep.

 

Tekst: Cees Leijenaar